Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bellingham, criticat în Anglia, pentru gestul la adresa lui Kane! Reacția atacantului de la Bayern

Nicu Savin

Publicat 01/05/2024 la 13:29 GMT+3

Bayern Munchen și Real Madrid au remizat, scor 2-2, în prima manșă a semifinalelor Champions League. Partida de pe Allianz Arena nu a fost lipsită de controverse, iar Jude Bellingham și Harry Kane au fost protagoniștii unui moment tensionat. Mijlocașul Realului a încercat să-l încurce pe conaționalul său când se pregătea să execute penalty-ul, iar presa din Albion l-a taxat pe mai tânărul englez.

Jude Bellingham și Harry Kane (Bayern Munchen - Real Madrid 2-2)

Credit imagine: Eurosport

Bayern Munchen și Real Madrid au condus pe rând în partida tur din semifinalele Champions League, dar meciul s-a terminat 2-2, astfel că totul se va decide săptămâna viitoare, pe Bernabeu. Madrilenii au avut 1-0 la pauză, după reușita lui Vinicius din minutul 24, dar bavarezii au întors rezultatul în mai puțin de 15 minute de la reluare, grație golurilor marcate de Sane și Kane.
Atacantul englez a făcut 2-1 din penalty, dar înainte de a executa a fost șicanat vizibil de Jude Bellingham. Mijlocașul Realului s-a apropiat de colegul său de la naționala Angliei și i-a șoptit ceva la ureche, plecând din zona punctului cu var doar după intervenția arbitrului Clement Turpin.

Bellingham a încercat să-i distragă atenția lui Kane, înainte ca vârful lui Bayern să marcheze din penalty contra lui Real Madrid

Kane nici nu l-a băgat în seamă pe Bellingham și a executat impecabil. Chiar dacă încercarea lui Bellingham de a-l destabiliza pe Kane nu a avut efect, presa engleză nu a trecut cu vederea gestul lipsit de fair-play al mijlocașului și a subliniat că acesta s-a simțit rușinat după meci pentru ce a făcut.
"Starul lui Real Madrid a putut fi văzut șoptindu-i ceva la ureche lui Kane, într-o aparentă încercare de a-l descuraja pe atacant. Totuși, acele încercări au eșuat lamentabil, iar Kane a așteptat ca Lunin să se arunce, înainte de a trimite mingea în colțul opus. Bellingham a rămas jenat după ce încercările sale de a-l descuraja pe Harry Kane nu au avut niciun efect", au scris englezii de la Telegraph.
După meci, Harry Kane a fost rugat să comenteze momentul, dar atacantul englez nu a dorit să creeze o polemică pe acest subiect, subliniind că nu a înțeles ce i-a spus Bellingham, pentru că atunci când se pregătește să execute un penalty e 100% concentrat pe asta și nimic nu-i poate distrage atenția.
"Nu știu ce spunea. L-am văzut acolo mormăind ceva. Va trebui să-l întreb ce mi-a spus. Pentru că odată ce sunt în acel moment, sunt doar concentrat și încerc să mă delimitez de tot. Sunt sigur că a spus ceva pentru a încerca să mă descurajeze, dar, din fericire, a ieșit bine pentru mine", a spus Kane.
Returul dintre Real Madrid și Bayern Munchen va avea loc miercurea viitoare, pe Santiago Bernabeu. Până atunci, cele două echipe vor juca în campionatele interne: madrilenii acasă cu Cadiz, iar bavarezii în deplasare la Stuttgart.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo