Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane, bornă impresionantă după dubla din meciul cu Frankfurt! Recordul stabilit în Bundesliga

Bianca Dumitru

Actualizat 27/04/2024 la 19:24 GMT+3

Bayern Munchen a câștigat în această după-amiază, cu scorul de 2-1, duelul de pe teren propriu cu Eintracht Frankfurt, meci contând pentru a 31-a etapă din Bundesliga. Ambele goluri ale bavarezilor au fost reușite de Harry Kane, care a atins o bornă impresionantă și a stabilit și un record în campionatul Germaniei.

Harry Kane of FC Bayern München celebrates after scoring his team's second goal during the Bundesliga match between 1. FC Union Berlin and FC Bayern München at An der Alten Foersterei on April 20, 2024 in Berlin, Germany.

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen s-a impus în această după-amiază, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața celor de la Eintracht Frankfurt, într-un meci contând pentru a 31-a etapă din Bundesliga.
Ambele goluri ale bavarezilor au fost reușite de Harry Kane, care este într-un sezon foarte bun la debutul în campionatul Germaniei. Englezul a deschis scorul în minutul 9, după ce a primit mingea în careu și a trimis un șut foarte frumos în stânga porții.
Ulterior, în minutul 61, Kane și-a dus încă o dată echipa în avantaj după ce a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată după un fault asupra lui Thomas Muller.
În urma acestor două goluri, englezul a ajuns la 42 de reușite în acest sezon, în 42 de partide disputate în tricoul celor de la Bayern Munchen.
În plus, atacantul a atins o bornă impresionantă, ajungând la 400 de goluri marcate de-a lungul carierei sale, atât pentru echipele de club la care a evoluat, cât și la naționala Angliei.
Citește și:

Harry Kane, impresionant în sezonul de debut în Bundesliga

Mai mult, prin golurile marcate în poarta celor de la Eintracht Frankfurt, Harry Kane a devenit singurul jucător din istorie care a reușit, în sezonul de debut în Bundesliga, să dea cel puțin un gol sau o pasă decisivă împotriva fiecărui adversar din campionat.
Conform statisticilor, "victimele preferate" ale englezului au fost Darmstadt și Bochum, în fața cărora a reușit câte 4 goluri și două assist-uri, în timp ce în duelurile cu Freiburg a dat doar o pasă decisivă. Împotriva altor 5 adversari, Kane a reușit doar câte un gol.
Bayern Munchen este pe locul 2 în clasamentul din Bundesliga, cu 69 de puncte. În următoarea etapă din Bundesliga, bavarezii vor juca în deplasare, pe terenul celor de la Stuttgart.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo