După ce a ratat meciul cu Manchester City din prima etapă a noului sezon de Premier League, Harry Kane va lipsi și de la meciul tur cu Pacos Ferreira din play-off-ul Conference League.
Potrivit Sky Sports, atacantul nu a plecat alături de colegii săi spre Portugalia, fiind lăsat în Anglia pentru a lucra în continuare la a intra în cea mai bună formă după vacanță.
Chiar dacă ar fi jucat pentru Spurs în Conference League, Harry Kane ar fi putut evolua și în Champions League în cazul unui transfer la Manchester City.
Premier League
City - United 6-3 | Sănmărtean a observat un detaliu care le-a scăpat tuturor, după partida magică
03/10/2022 LA 08:09

Kane, supărat pe conducerea lui Tottenham

Deși a revenit la antrenamente alături de coechipierii săi, Harry Kane își dorește să plece în această vară de la Tottenham, club care a primit o ofertă incredibilă de la Manchester City. Campioana Angliei este dispusă să plătească 150 de milioane de euro în schimbul atacantului de 28 de ani.
Kane nu este mulțumit cu situația în care se află și vrea cu orice preț să se despartă de Spurs în această perioadă de transferuri. Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, fotbalistul ar fi supărat pe președintele Daniel Levy, pe care îl acuză că nu s-a ținut de promisiunea pe care i-a făcut-o.
Cei doi au convenit ca, în cazul în care Tottenham nu câștigă niciun trofeu sau nu se califică în Champions League, fotbalistul să fie lăsat să plece, lucru care nu s-a întâmplat până acum în ciuda ofertelor foarte bune pe care Spurs le-a primit. "Ține-te de cuvânt și lasă-mă să plec la Manchester City", a fost mesajul transmis de Kane lui Levy.
Liga Națiunilor UEFA
Harry Kane sare în apărarea lui Maguire după evoluția de aseară. "A jucat aproape într-un picior"
27/09/2022 LA 11:26
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16