Anthony Martial nu este deloc mulțumit de faptul că nu prinde prea multe minute în acest sezon la Manchester United și le-a transmis șefilor de pe OId Trafford că vrea să plece în perioada de mercato din iarnă. Potrivit presei din Spania, Martial este dorit în La Liga și ar fi ajuns deja la un acord de principiu cu Sevilla, care vrea neapărat să ia un atacant în luna ianuarie.
Jurnaliștii din Anglia au anunțat în această după-amiază că cei de la Manchester United au refuzat oferta de împrumut a Sevillei pentru Martial. Spaniolii ar fi vrut să-i plătească doar o jumătate din salariu francezului care câștigă aproximativ 150.000 de lire pe săptămână, iar șefii de pe Old Trafford nu sunt de acord cu această variantă.
Englezii nu s-au decis încă dacă îl vor lăsa sau nu pe Anthony Martial să plece în perioada de mercato din această iarnă, Ralf Rangnick anunțând, însă, că fotbalistul nu se va despărți de United decât dacă oferta va fi una foarte bună pentru club. În aceste condiții, este clar că "diavolii roșii" nu îi vor da drumul decât în schimbul unei taxe de împrumut și la o echipă dispusă să-i acopere în întregime salariul.
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23
Citește și:

În ce condiții va fi lăsat Martial să plece de la Manchester United

Anthony Martial i-a transmis conducerii lui United în mod clar că vrea să părăsească echipa de pe Old Trafford. Manchester United este deschisă la oferte pentru el, atât timp cât clubul poate profita de pe urma unui transfer al francezului.
Ralf Rangnick a spus că înțelege frustrările lui Martial, care a fost folosit foarte rar recent, însă a confirmat că atacantul va rămâne la echipă dacă oferta nu îi satisface pe conducătorii de pe Old Trafford. Mai mult decât atât, situația legată de Covid l-a făcut pe neamț să creadă că are nevoie de cât mai mulți jucători pentru a putea ansambla o echipă pregătită de Premier League.
Jucătorul de 26 de ani mai are contract cu "diavolii roșii" doi ani și jumătate, iar salariul său ar putea fi un obstacol în momentul negocierii unui transfer, un împrumut fiind mult mai probabil.
Fostul jucător al lui Monaco a marcat de 79 de ori în 268 de meciuri de când a ajuns la United în 2015, însă a fost titular de doar 4 ori în acest sezon. Atacantul nu a fost folosit în primele trei meciuri ale lui Rangnick ca interimar, deoarece a fost accidentat.
"Mi-a explicat că este la Manchester United de 7 ani și că simte că este timpul pentru o schimbare, să plece altundeva. Pot să îi înțeleg gândurile, dar pe de altă parte, este important să vedem situația clubului. Sunt vremuri de Covid, avem trei competiții în care încă avem ambiții foarte mari și vrem să câștigăm cât de mult putem. Nu trebuie să fie doar în interesul jucătorului. Trebuie să fie și în interesul clubului", a declarat Ralf Rangnick.
https://i.eurosport.com/2021/12/27/3277510.jpg
Premier League
Răspunsul lui Rangnick după zvonurile că va deveni selecționerul Austriei! "Asta am convenit"
29/04/2022 LA 05:33
Premier League
Șefii lui Man United trec la fapte! Antrenorul cu cele mai mari șanse să-i ia locul lui Rangnick
20/03/2022 LA 09:26