Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anthony Martial are deja un acord cu viitorul său club! Unde va evolua, din iarnă, atacantul lui Man United

Nicu Savin

Publicat 22/12/2021 la 16:18 GMT+2

Anthony Martial nu este deloc încântat de statutul său la Manchester United și le-a transmis șefilor de pe OId Trafford că vrea să plece în perioada de mercato din iarnă. Conform presei iberice, francezul are deja un acord de principiu cu Sevilla, unde va evolua sub formă de împrumut cel puțin până în vara viitoare.

Anthony Martial of Manchester United during The Emirates FA Cup Fifth Round match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford on February 9, 2021

Credit imagine: Getty Images

Concurența acerbă în zona ofensivă de la Manchester United face ca mai mulți jucători să-și dorească să plece la alte cluburi, din cauză că joacă mult prea puțin. Printre aceștia se numărăr Edinson Cavani și Anthony Martial, care și-au manifestat intenția de a părăsi gruparea de pe Old Trafford încă din luna ianuarie.
Dacă uruguayanul ar putea fi o variantă pentru Barcelona, Martial are și el șanse mari să ajungă în La Liga. Conform as.com, atacantul francez a ajuns deja la un acord cu Sevilla, unde ar urma să joace în primă fază sub formă de împrumut, până în vară.
Sevilla vrea neapărat să ia un atacant în luna ianuarie, deoarece Youssef En-Nesyri va pleca la Cupa Africii, dacă aceasta nu va fi anulată din cauza pandemiei. În plus, Rafa Mir are numeroase oferte și ar putea fi cedat în perioada de mercato din iarnă.
Citește și:

Anthony Martial, tot mai aproape de Sevilla

Manchester United nu dorește să-l țină cu forța pe Martial, mai ales că evoluțiile acestuia au fost șterse atunci când s-a apelat la el, dar rămâne de văzut dacă șefii "diavolilor" vor fi mulțumiți de oferta venită de la gruparea andaluză.
Contractul lui Martial cu Manchester United este valabil până în 2024, iar francezul este cotat la numai 35 de milioane de €, aproape jumătate față de cât valora în urmă cu câțiva ani.
După ce agentul său a declarat clar că va pleca în iarnă de la United, Martial a intrat în vizorul mai multor formații importante. Newcastle, Juventus sau chiar Barcelona s-ar fi interesat de el, dar se pare că Sevilla l-a convins în cele din urmă.
Martial a ajuns în 2015 la United, de la AS Monaco, în schimbul sumei de 60 de milioane de €. După un prim sezon bun, francezul a fost trecut pe linie moartă în mandatul lui Jose Mourinho și nu și-a revenit nici sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer, fiind chinuit și de o serie de accidentări.
În acest sezon, atacantul de 26 de ani a jucat numai în 10 partide, marcând o singură dată, în remiza dintre United și Everton. În total, francezul a jucat 268 de meciuri în tricoul "diavolilor", reușind să înscrie 79 de goluri.
Program Premier League 26-27 decembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo