Concurența acerbă în zona ofensivă de la Manchester United face ca mai mulți jucători să-și dorească să plece la alte cluburi, din cauză că joacă mult prea puțin. Printre aceștia se numărăr Edinson Cavani și Anthony Martial, care și-au manifestat intenția de a părăsi gruparea de pe Old Trafford încă din luna ianuarie.
Dacă uruguayanul ar putea fi o variantă pentru Barcelona, Martial are și el șanse mari să ajungă în La Liga. Conform as.com, atacantul francez a ajuns deja la un acord cu Sevilla, unde ar urma să joace în primă fază sub formă de împrumut, până în vară.
Sevilla vrea neapărat să ia un atacant în luna ianuarie, deoarece Youssef En-Nesyri va pleca la Cupa Africii, dacă aceasta nu va fi anulată din cauza pandemiei. În plus, Rafa Mir are numeroase oferte și ar putea fi cedat în perioada de mercato din iarnă.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Citește și:

Anthony Martial, tot mai aproape de Sevilla

Manchester United nu dorește să-l țină cu forța pe Martial, mai ales că evoluțiile acestuia au fost șterse atunci când s-a apelat la el, dar rămâne de văzut dacă șefii "diavolilor" vor fi mulțumiți de oferta venită de la gruparea andaluză.
Contractul lui Martial cu Manchester United este valabil până în 2024, iar francezul este cotat la numai 35 de milioane de €, aproape jumătate față de cât valora în urmă cu câțiva ani.
După ce agentul său a declarat clar că va pleca în iarnă de la United, Martial a intrat în vizorul mai multor formații importante. Newcastle, Juventus sau chiar Barcelona s-ar fi interesat de el, dar se pare că Sevilla l-a convins în cele din urmă.
Martial a ajuns în 2015 la United, de la AS Monaco, în schimbul sumei de 60 de milioane de €. După un prim sezon bun, francezul a fost trecut pe linie moartă în mandatul lui Jose Mourinho și nu și-a revenit nici sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer, fiind chinuit și de o serie de accidentări.
În acest sezon, atacantul de 26 de ani a jucat numai în 10 partide, marcând o singură dată, în remiza dintre United și Everton. În total, francezul a jucat 268 de meciuri în tricoul "diavolilor", reușind să înscrie 79 de goluri.
https://i.eurosport.com/2021/12/21/3275753.jpg
Premier League
Manchester United a refuzat prima ofertă pentru Martial! Ce i-a nemulțumit de pe englezi
28/12/2021 LA 18:56
Premier League
Martial, lăsat să plece în ianuarie dacă oferta va fi "în interesul clubului"! Anunțul lui Rangnick
27/12/2021 LA 10:23