Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United, "dezgustătoare"! Paul Scholes, dezamăgit de echipa lui Rangnick după eșecul cu Liverpool

Bianca Dumitru

Publicat 20/04/2022 la 10:31 GMT+3

Manchester United a fost învinsă fără drept de apel de Liverpool, scor 4-0. După meci, Paul Scholes s-a arătat dezamăgit de prestația echipei lui Ralf Rangnick, spunând că aceasta a fost "dezgustătoare".

Liverpool - Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a învins-o fără drept de apel, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, pe Manchester United, marți seară, într-o partidă restantă contând pentru cea de-a 30-a etapă a campionatului de fotbal al Angliei.
Înfrângerea de aseară a lui United a venit după ce în tur, pe Old Trafford, "cormoranii" se impuseseră de asemenea la scor, 5-0. Ce e dramatic pentru "diavoli" e că în ambele partide elevii lui Klopp nu au forțat mai mult decât era necesar, altfel cu siguranță diferența ar fi fost mult mai mare.
Rezultatul de pe Anfield i-a dezamăgit pe foștii jucători ai lui Manchester United, care și-au exprimat părerile la finalul partidei. Paul Scholes a declarat că echipa lui Ralf Rangnick a fost dezgustătoare și a spus că i-a fost greu să urmărească meciul.
Fostul fotbalist a menționat că își dorește să-i vadă pe jucătorii lui United implicându-se mai mult, măcar de dragul fanilor care merg să-i susțină la fiecare meci.
"Nu mai sunt mânios față de sezonul slab al lui United, acum mă simt întristat, nu sunt grozavi de urmărit. Mi-ar plăcea să-i văd depunând măcar un pic de efort, pare ultimul lucru pe care vor să-l facă.
Vor ca sezonul să se încheie, vor ca totul să se termine, să meargă mai departe, dar, din păcate, nu au unde să se ascundă. Nu pot să vină pe Anfield și să joace așa.
Fanii aceștia au călătorit mult, iar ei sunt dezgustători de urmărit. Dar în acest punct se află clubul în momentul de față. Jucătorii trebuie să depună puțin efort, măcar pentru suporterii care vin la stadion", a declarat Scholes, citat de Daily Mail.
Citește și:

"ĂSTA NU E CLUBUL MEU, E UN DEZASTRU!"

Roy Keane, fostul mare mijlocaș al lui United, a analizat pentru Sky Sports confruntarea de pe Anfield și a tras o concluzie tristă: "Acesta nu e clubul meu".
"În toamnă era mânie, acum e doar tristețe. M-am uitat la echipa asta azi, nu am văzut inimă, suflet, nu am văzut un lider, nu există calitate. Nu e nicio surpriză rezultatul, Liverpool putea să marcheze în orice moment își dorea cu adevărat. E un dezastru la United, de la conducere la lot. E atât de trist să văd echipa jucând așa, fără mândrie. E cu totul alt club față de cel la care am jucat eu, ăsta nu e clubul meu", a spus Roy Keane pentru Sky Sports.
"Bruno e talentat, dar United nu e o echipă. Poate că luați individual sunt fotbaliști cu ceva calitate, dar când îi pui împreună nu vezi spirit, nu vezi un întreg", a mai spus fostul mare închizător, care apoi a analizat individual prestațiile fotbaliștilor "diavolilor". Cei mai șifonați au ieșit Rashford, Lingard și, deja clasic, Harry Maguire, fotbalist pentru care s-au plătit aproximativ 80 de milioane de euro.
"Rashford a jucat ca un copil, Lingard a fost băgat în locul lui Pogba, dar ar fi trebuit să nu mai fie la United de acum 2 ani. În apărare s-a încercat să i se dea ajutor lui Maguire și s-a jucat cu 3 fundași centrali, în prima repriză. Uitați-vă la ultimul gol: ce face Maguire? E inacceptabil. United a ajuns pe locul 6 în Premier League... de necrezut", a concluzionat căpitanul legendar al "diavolilor".
picture

Liverpool a spulberat-o pe Man United și e lider în Premier League! Rezumatul unui meci fără istoric

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo