Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United este noul lider din Premier League, după primele 7 meciuri din etapa a 4-a

Andrei Nicolae

Actualizat 11/09/2021 la 19:00 GMT+3

Cristiano Ronaldo a marcat două goluri la revenirea lui pe Old Trafford, într-un meci câștigat de "diavolii roșii" împotriva echipei Newcastle cu scorul de 4-1.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Etapa a 4-a a debutat în forță, cu o victorie a echipei Crystal Palace împotriva liderului Tottenham, cu scorul de 3-0. A fost un succes conturat în ultimele 15 minute, după ce echipa lui Nuno Espirito Santo a rămas în inferioritate. Tanganga a fost eliminat în minutul 58 pentru cumul de cartonașe galbene.
Până la meciul de senzație a lui Cristiano Ronaldo la revenirea lui pe Old Trafford, a strălucit un alt jucător, francezul Odsonne Edouard, care a intrat pe teren în minutul 84 și a marcat după 27 de secunde! Atacantul adus de Crystal Palace de la Celtic Glasgow a avut un debut de vis în Premier League, pentru că a dat și al doilea gol în prelungiri.
Profitând de eșecul echipei Tottenham, Manchester United a urcat pe locul 1 provizoriu în Premier League, cel puțin până la terminarea partidelor în care vor evolua Chelsea și Liverpool. Cristiano Ronaldo a revenit după 12 ani pe Old Trafford la nivelul numelui pe care și l-a creat în fotbalul mondial, de mare star. A marcat două goluri, chiar dacă primul a însemnat o simplă formalitate.
picture

Cristiano Ronaldo a debutat în forță la Manchester United. Gol în prima repriză cu Newcastle!

"Diavolii roșii" s-au impus cu 4-1, iar Cristiano Ronaldo a devenit cel mai în vârstă marcator al echipei din ultimii 8 ani și jumătate, la 36 de ani și 218 zile. În februarie 2013, Ryan Giggs înscria la 39 de ani și 86 de zile, într-o partidă cu QPR. Portughezii au făcut legea la Manchester United, pentru că pe tabelă și-a făcut simțită prezenaț și Bruno Fernandes cu un gol de excepție, din afara careului. Scorul final a fost stabilit de Jesse Lingard.

Manchester City și-a luat revanșa cu Leicester

Derby-ul etapei s-a jucat la Leicester, echipa lui Brendan Rodgers primind vizita campioanei Manchester City. Jamie Vardy a reușit să marcheze la începutul reprizei secunde, dar golul lui a fost anulat pe motiv de ofsaid. Golul realizat de Bernando Silva în minutul 62 a fost însă perfect valabil. Manchester City a câștigat cu 1-0, iar Pep Gaurdiola & Co și-au luat astfel revanșa după înfrângerea din Supercupa Angliei.
Arsenal a spart gheața în etapa a 4-a, iar după un bilanț 0-9 după primele jocuri, a câștigat cu 1-0 cu Norwich. Unicul gol a fost înscris de Aubameyang. Prima victoria a sezonului a obținut-o și Wolverhampton, după ce s-a impus cu 2-0 pe terenul nou-promovatei. Sierralta (autogol) și Hwang Hee-Chan au semnat victoria "lupilor".
Brighton a dat lovitura în minutul 90 la Brentford, scor 1-0, cu un gol al lui Trossard. Într-o altă partidă, Southampton – West Ham United s-a încheiat fără goluri, 0-0.
În etapa a 4-a din Premier League mai sunt programate partidele Chelsea – Aston Villa (azi, ora 19:30), Leeds United – Liverpool (duminică, ora 18:30) și Everton – Burnley (luni, ora 22:00).
Leeds - Liverpool
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo