Mijlocașul norvegian în vârstă de 22 de ani i-a anunțat pe șefii lui Real Madrid că vrea să plece de pe Santiago Bernabeu. Cu toate că a visat încă din copilărie să ajungă un star la Real Madrid, Odegaard nu a fost fericit la echipa din capitala Spaniei din cauza numărului mic de minute pe care le-ar prinde și sub comanda lui Carlo Ancelotti.
După experiențele de la Real Sociedad și Arsenal, norvegianul a hotărât că este mai bine pentru el să meargă într-un loc în care poate fi titular meci de meci.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
Premier League
"Călăii" lui Manchester United în Cupa Ligii vor înfrunta Manchester City în următorul tur
ACUM 2 ORE

Arsenal, pregătită să facă o ofertă pentru Martin Odegaard

După ce în a doua parte a sezonului trecut Martin Odegaard a evoluat sub formă de împrumut pe Emirates, Arsenal a rămas cu ochii pe mijlocașul norvegian și este pregătită să îl transfere definitiv. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, "tunarii" sunt pregătiți să înainteze o ofertă pentru Odegaard, norvegianul fiind o prioritate pentru Mikel Arteta în această vară. Odegaard ar putea reveni în această vară pe Emirates, de data aceasta permanent, în schimbul a 50 de milioane de euro.
Potrivit presei din Spania, Real Madrid ar accepta să îl lase pe Odegaard să plece la Arsenal, dar ar vrea să introducă și o clauză de răscumpărare pentru eventualitatea în care norvegianul va evolua pe Emirates. Hotărâtă să îl aducă pe Odegaard înapoi la Londra, Arsenal nu dorește să accepte o asemenea clauză, din cauza sumei importante de transfer pe care o pregătește.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Lovitură dură pentru cluburile din Anglia! Legea care va afecta serios bugetele din Premier League
ACUM 4 ORE
Premier League
Harry Kane, la egalitate cu mai mulți fundași la numărul de șuturi trimise în acest început de sezon
ACUM 18 ORE