Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Martin Odegaard i-a anunțat pe șefii lui Real Madrid asupra viitorului său

Alex Masgras

Actualizat 13/08/2021 la 15:36 GMT+3

După ce a jucat în a doua parte a sezonului trecut la Arsenal, Martin Odegaard i-a anunțat pe șefii lui Real Madrid despre intențiile sale legate de viitorul la clubul spaniol.

Martin Odegaard

Credit imagine: Getty Images

Mijlocașul norvegian în vârstă de 22 de ani i-a anunțat pe șefii lui Real Madrid că vrea să plece de pe Santiago Bernabeu. Cu toate că a visat încă din copilărie să ajungă un star la Real Madrid, Odegaard nu a fost fericit la echipa din capitala Spaniei din cauza numărului mic de minute pe care le-ar prinde și sub comanda lui Carlo Ancelotti.
După experiențele de la Real Sociedad și Arsenal, norvegianul a hotărât că este mai bine pentru el să meargă într-un loc în care poate fi titular meci de meci.
Brentford - Arsenal va fi vineri, de la ora 22 pe Eurosport 1

Arsenal, pregătită să facă o ofertă pentru Martin Odegaard

După ce în a doua parte a sezonului trecut Martin Odegaard a evoluat sub formă de împrumut pe Emirates, Arsenal a rămas cu ochii pe mijlocașul norvegian și este pregătită să îl transfere definitiv. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, "tunarii" sunt pregătiți să înainteze o ofertă pentru Odegaard, norvegianul fiind o prioritate pentru Mikel Arteta în această vară. Odegaard ar putea reveni în această vară pe Emirates, de data aceasta permanent, în schimbul a 50 de milioane de euro.
Potrivit presei din Spania, Real Madrid ar accepta să îl lase pe Odegaard să plece la Arsenal, dar ar vrea să introducă și o clauză de răscumpărare pentru eventualitatea în care norvegianul va evolua pe Emirates. Hotărâtă să îl aducă pe Odegaard înapoi la Londra, Arsenal nu dorește să accepte o asemenea clauză, din cauza sumei importante de transfer pe care o pregătește.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo