Mijlocașul norvegian în vârstă de 22 de ani i-a anunțat pe șefii lui Real Madrid că vrea să plece de pe Santiago Bernabeu. Cu toate că a visat încă din copilărie să ajungă un star la Real Madrid, Odegaard nu a fost fericit la echipa din capitala Spaniei din cauza numărului mic de minute pe care le-ar prinde și sub comanda lui Carlo Ancelotti.
După experiențele de la Real Sociedad și Arsenal, norvegianul a hotărât că este mai bine pentru el să meargă într-un loc în care poate fi titular meci de meci.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 7 ORE

Arsenal, pregătită să facă o ofertă pentru Martin Odegaard

După ce în a doua parte a sezonului trecut Martin Odegaard a evoluat sub formă de împrumut pe Emirates, Arsenal a rămas cu ochii pe mijlocașul norvegian și este pregătită să îl transfere definitiv. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, "tunarii" sunt pregătiți să înainteze o ofertă pentru Odegaard, norvegianul fiind o prioritate pentru Mikel Arteta în această vară. Odegaard ar putea reveni în această vară pe Emirates, de data aceasta permanent, în schimbul a 50 de milioane de euro.
Potrivit presei din Spania, Real Madrid ar accepta să îl lase pe Odegaard să plece la Arsenal, dar ar vrea să introducă și o clauză de răscumpărare pentru eventualitatea în care norvegianul va evolua pe Emirates. Hotărâtă să îl aducă pe Odegaard înapoi la Londra, Arsenal nu dorește să accepte o asemenea clauză, din cauza sumei importante de transfer pe care o pregătește.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
ACUM 15 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42