Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mauricio Pochettino își pregătește terenul la United. Ce jucător vrea în locul lui Ronaldo

Romeo Ene

Publicat 12/02/2022 la 18:57 GMT+2

Mauricio Pochettino este dorit pe banca lui Manchester United, însă tehnicianul le-ar fi spus șefilor de pe Old Trafford să transfere un jucător alături de care a mai lucrat în trecut.

Mauricio Pochettino and Harry Kane - set to link up again?

Credit imagine: Getty Images

Contractul lui Ralf Rangnick la Manchester United expiră în vară, iar rezultatele oricum nu sunt de partea acestuia.
Manchester United a remizat astăzi cu Southampton, pe teren propriu, scor 1-1, și se află pe locul 5 în Premier League, însă are un meci sau două în plus față de echipele din spatele ei.
Astfel, șefii clubului ar fi luat deja legătura cu Mauricio Pochettino, care nu a refuzat, însă a pus o condiție pentru a veni pe Old Trafford. Antrenorul argentinian își dorește să lucreze din nou cu Harry Kane, după ce a făcut-o și pe vremea când o antrena pe Tottenham, conform thetelegraph.co.uk.
Tottenham a jucat finala Champions League în 2019 cu Pochettino pe bancă, una dintre cele mai importante performanțe din istoria clubului.
Transferul ar putea fi realizat în contextul în care Cristiano Ronaldo ar putea pleca de pe Old Trafford la vară, în cazul în care United ratează grupele UEFA Champions League. Harry Kane mai are contract cu Tottenham până în iunie 2024 și este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 100 de milioane de euro.

Cine l-ar putea înlocui pe Pochettino la PSG

Conform footmercato.net, tehnicianul lui PSG era pregătit să plece la Manchester United luna trecută, fiind în discuții cu clubul englez încă din luna noiembrie.
Ce a devenit destul de clar este că aventura argentinianului pe banca lui PSG este aproape de final și depinde în mare măsură de parcursul echipei în Liga Campionilor. Pochettino i-ar fi anunțat deja pe apropiații săi că nu mai are de gând să continue pe banca lui PSG.
CITEȘTE ȘI:
Urmează 4 luni destul de dificile la PSG, cu un antrenor care este cu gândul la plecare și care va trebui să încerce să aibă un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor.
PSG - Real Madrid se joacă pe 15 februarie, în manșa tur a optimilor Ligii.
Visul qatarezilor este câștigarea prestigioasei competiții, dar PSG nu a arătat în acest sezon că este capabilă de o asemenea performanță. Parizienii au un lot stelar, iar șefii clubului consideră că marea problemă e pe banca tehnică, astfel că Pochettino are toate șansele să fie debarcat la primul insucces.
PSG a ratat deja un prim obiectiv al acestui sezon, fiind eliminată în optimile Cupei Franței de Nice, la penalty-uri, un meci în care echipa a arătat dezastruos. Zinedine Zidane a luat o pauză de la antrenorat după despărțirea de Real Madrid, la finalul sezonului trecut. Conform renumitului jurnalist francez de la Telefoot, Julien Maynard, citat de as.com, Zidane ar fi de acord să ajungă pe banca celor de la PSG, iar singurul motiv pentru care nu a făcut-o încă este legat de faptul că gruparea de pe Parc de Princes a căzut cu Real Madrid în optimile Ligii. Totuși, în cazul în care PSG va fi eliminată de Real, Pochettino ar urma să fie demis, iar locul său va fi luat de Zidane.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo