Articol scris de Viviana Moraru
Arsenal are un nou căpitan până la finalul sezonului, anunță Mikel Arteta. Lacazette este cel preferat de managerul spaniol, astfel acesta optând tot pentru un atacant pentru a purta banderola.
Londonezii au rămas fără un căpitan stabil după ce Pierre-Emerick Aubameyang nu mai făcea parte din lot din cauza unor abateri disciplinare grave și după ce acesta a participat alături de Gabon, naționala sa, la Cupa Africii.
Premier League
Arsenal, extrem de activă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta a pus ochii pe un alt atacant
15/05/2022 LA 08:55
Alexandre Lacazette a mai fost căpitanul lui Arsenal în câteva rânduri, iar acum va avea acest rol în permanență, până la finalul sezonului actual, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din echipa lui Mikel Arteta, mai ales după plecarea lui Aubameyang din această iarnă.
Citește și:

Lacazette este aproape de plecare în vară

Chiar dacă a ajuns căpitan pe Emirates, Alexandre Lacazette va părăsi, cel mai probabil, echipa la sfârșitul sezonului, după ce contractul îi va expira. Francezul, ajuns la vârsta de 30 de ani, este unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul lui Arsenal, bifând aproape 200 de apariții în tricoul londonezilor. Sezonul actual este unul dintre cele mai slabe pentru Lacazette, marcând doar 3 goluri, în toate competițiile.
Plecarea lui Aubameyang va pune și mai multă presiune pe acesta, deoarece Arteta a rămas fără prea multe soluții pe postul de atacant, bazându-se pe francez în următoarea perioadă.
''Tunarii'' se luptă pentru un loc de Champions League, în prezent aflându-se pe locul 6, la 4 puncte distanță față de rivalii locali de la West Ham, însă cu 3 partide în minus față de ''ciocănari''. Următoarea partidă pe care Arsenal o va disputa va avea loc joi, în deplasare, împotriva celor de la Wolverhampton.
Liga
Vedetele Barcelonei au clauze uriașe de reziliere! Cifrele, dezvăluite de jurnaliștii din Spania
27/04/2022 LA 12:23
Premier League
Lacazette, pe picior de plecare. Unde poate ajunge căpitanul lui Arsenal din vară
18/04/2022 LA 12:53