Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mutarea lui Lingard la Newcastle, pe cale să pice! "Coțofenele" cred că United cere prea mult pentru englez

Alex Masgras

Publicat 26/01/2022 la 17:19 GMT+2

Jesse Lingard este pe cale să nu mai ajungă la Newcastle. Noua conducere a "coțofenelor" crede că Manchester United are cereri mult prea mari, iar împrumutul englezului este foarte aproape de a nu se mai realiza.

Jesse Lingard

Credit imagine: Eurosport

Jesse Lingard își dorește foarte mult să plece de la Manchester United. În vârstă de 29 de ani, englezul a prins foarte puține minute în actuala stagiune, iar un împrumut ar reprezenta o nouă șansă pentru acesta de a juca, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut, când a fost împrumutat la West Ham.
Intrat în ultimele șase luni de contract la United, Lingard reprezintă o țintă pentru Newcastle, echipă care caută să își întărească lotul pentru a se salva de la retrogradare la finalul acestui sezon. Noua conducere a "coțofenelor" avea în plan un împrumut al lui Jesse Lingard, pentru ca apoi să îi obțină semnătura în calitate de jucător liber de contract la vară. Cu toate acestea, cererile financiare ale "diavolilor" li se par prea mari celor de la Newcastle.
Citește și:

Manchester Unietd cere până la 15 milioane de lire sterline pentru Lingard

Potrivit Daily Mail, Newcastle nu este încântată de cererile celor de la Manchester United. "Coțofenele" nu sunt de acord să plătească și un bonus pe lângă suma cerută pentru împrumut, dar nici să plătească 100,000 de lire sterline pe săptămână pentru salariul lui Lingard. În total, suma plătită de Newcastle ar ajunge la aproximativ 15 milioane de lire sterline.
În schimb, United crede că cererile financiare sunt normale, ținând cont că Lingard este un jucător cu experiență și la echipa națională a Angliei, iar o eventuală retrogradare a lui Newcastle i-ar costa pe noii patroni de 10 ori mai mult decât suma cerută pe Lingard. Până în acest moment, United a refuzat oferte din partea lui Tottenham și West Ham pentru englez, deoarece sunt echipe cu care se luptă pentru locul 4 din Premier League.
În cazul în care nu va reuși să plece de pe Old Trafford la finalul acestui sezon, Lingard riscă să prindă în continuare puține minute. Acesta își dorește foarte mult o nouă aventură asemănătoare cu cea de la West Ham din sezonul trecut, fiind convins că astfel îi poate atrage atenția și lui Gareth Southgate, selecționerul Angliei, în perspectiva Campionatului Mondial din Qatar de la finalul acestui an.
Lingard a evoluat doar în 9 partide în acest sezon de Premier League, reușind să scrie în două rânduri. De la venirea lui ralf Rangnick pe Old Trafford, el a prins doar șase minute în Cupa Angliei și două minute în Premier League, ambele partide contra lui Aston Villa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo