Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Newcastle a perfectat al 3-lea transfer al iernii! Pe cine plătesc saudiții 40 de milioane de €

Nicu Savin

Publicat 26/01/2022 la 19:22 GMT+2

Newcastle continuă să fie una dintre cele mai active echipe din Premier League în privința achizițiilor. După transferurile lui Kieran Trippier și Chris Wood, oficialii "coțofenelor" au pus la punct toate detaliile pentru aducerea lui Bruno Guimaraes, mijlocașul defensiv de la Olympique Lyon.

Bruno Guimaraes, Rayan Cherki, Cornet and Aouar (OL Lyon)

Credit imagine: Getty Images

Newcastle a devenit recent unul dintre cele mai bogate cluburi din lume, dar până a deveni o forță în Premier League sau pe plan european echipa trebuie să scape mai întâi de retrogradare. Șefii clubului i-au promis întăriri lui Eddie Howe în această iarnă și s-au ținut de promisiune.
Newcastle i-a transferat în această fereastră de mercato pe Kieran Trippier de la Atletico Madrid și pe Chris Wood de la Burnley, iar astăzi au mai dat o lovitură. Gruparea de pe St. James' Park a ajuns la un acord cu Olympique Lyon pentru transferul lui Bruno Guimaraes.
Citește și:

Newcastle l-a transferat pe Bruno Guimaraes de la Lyon

"Coțofenele" vor plăti în schimbul brazilianului 40 de milioane de €, rămânând de pus la punct doar detaliile contractuale până când mutarea va fi oficializată.
Guimaraes a fost selecționat la naționala Braziliei și se află în Ecuador, acolo unde echipa lui Tite va juca joi un meci din preliminariile Campionatului Mondial. La revenirea în Brazilia, Guimaraes va efectua vizita medicală și probabil va semna de acolo contractul cu Newcastle, pentru ca acesta să poată fi înregistrat înainte de încheierea perioadei de mercato.
Guimaraes are 24 de ani și joacă la Lyon din ianuarie 2020, francezii plătind pentru el 20 de milioane de € către brazilienii de la Atletico Paranaense. Mijlocașul defensiv s-a adaptat imediat rigorilor fotbalului european și a devenit repede o piesă de bază la Lyon. În acest sezon, Guimaraes a jucat 25 de partide pentru echipa lui Peter Bosz, reușind 6 assist-uri.
Newcastle și-a dorit foarte mult și împrumutul lui Jesse Lingard, dar tranzacția e pe cale să pice, din cauza pretențiilor financiare exagerate ale celor de la Manchester United. Totuși, până la finalul perioadei de mercato din această lună este posibil ca Eddie Howe să mai primească jucători noi sub comandă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo