Ousmane Dembele este gata să părăsească Barcelona gratuit la sfârșitul sezonului. Și o mulțime de cluburi de top sunt dornice să-și asigure serviciile jucătorului francez, inclusiv mega-bogatul Newcastle.
Gruparea de pe St. James Park pare că vrea să-și deschidă campania de achiziții spectaculoasă din această lună, prin transferul jucătorului de la formația catalană. Clubul ar fi înaintat o "ofertă monstruoasă" pentru el, după cum susține Daily Mail.

Barcelona nu-și "permite" doleanțele impresarilor pentru Ousmane Dembele

Premier League
Fotbalistul pentru care Manchester City plătea 32 de milioane de € și-a găsit echipă după 505 zile
ACUM 18 ORE
Dembele, în vârstă de 24 de ani, poate pleca gratuit de pe Camp Nou la sfârșitul sezonului și, în ciuda accidentărilor sale din ultima perioadă, o mulțime de formații de top din întreaga lume vor fi cu siguranță dornice să-și asigure serviciile lui.
Newcastle, devenit cel mai bogat club din lume după ce a fost preluat de saudiți, i-a propus un pachet salarial considerabil lui Dembele, așa cum a susținut jurnalistul Rudy Galetti.
Francezul ar fi respins o prelungire de contract cu Barcelona, prin urmare, el poate să încheie de acum un acord precontractual cu un alt club.
Potrivit Marca, agentul jucătorului a respins o ofertă de 485.000 de lire sterline pe săptămână pentru Dembele din partea catalanilor. S-au mai solicitat 12,5 milioane de lire sterline reprezentând comisioanele pentru agenți, dar și un bonus de 25 de milioane de lire sterline la semnătură. Toate aceste solicitări sunt însă peste posibilitățile de azi ale Barcelonei.
Newcastle pare capabilă însă să satisfacă cerințele pentru transferul lui Dembele. Mai mult, Eddie Howe și-ar dori un astfel de transfer chiar de acum, în tentativa lui de a salva echipa de la retrogradare.
https://i.eurosport.com/2021/12/31/3278755.jpg
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
ACUM 19 ORE
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Rudiger! Cât ar trebui să plătească englezii
ACUM 20 ORE