Newcastle i-a adus în această iarnă pe Kieran Trippier și Chris Wood, dar Eddie Howe are promisiuni că vor mai ajunge jucători sub comanda sa până la finalul perioadei de mercato. Șefii clubului sunt conștienți că echipa are nevoie de întăriri pentru a fi sigură de rămânerea în Premier League, iar în aceste zile se lucrează pe mai multe fronturi pentru găsirea celor mai bune soluții.
Venirea lui Wood va aduce cu siguranță un plus ofensivei, dar presa britanică scrie că Newcastle este pe urmele încă unui atacant, deși ipoteza lansată pare surprinzătoare. Este vorba despre Mario Balotelli, care joacă în prezent în campionatul Turciei, la Adana Demirspor.
Conform Daily Mail, Murat Sancak, președintele grupării turce, a confirmat că Newcastle este interesată de atacantul italian. Acesta are o clauză de reziliere în contract, care în mod normal nu ar fi una exagerată sau peste puterile financiare ale celor de la Newcastle.
Turkish Süper Lig
"Sunt la fel de bun ca Messi și Ronaldo!" De ce crede Balotelli că nu a ajuns la același nivel
02/03/2022 LA 16:13
Turcii nu vor să-l vândă pe Balotelli, care a marcat 8 goluri și a dat 4 assist-uri în acest sezon, drept pentru care au refuzat o ofertă pentru el venită din Arabia Saudită, conform spuselor oficialului. Totuși, dacă Newcastle va achita clauza de reziliere, cei de la Adana nu vor mai putea face nimic, astfel că e posil ca Balotelli să primească o ultimă șansă de a juca la cel mai înalt nivel.
Ajuns la 31 de ani, Balotelli nu e străin de Premier League, unde a jucat la Manchester City și Liverpool, astfel că o revenire în cel mai puternic campionat de fotbal al lumii i-ar putea surâde.
Citește și:

Newcastle, acord de principiu cu Diego Carlos

În timp ce transferul lui Balotelli este departe de a fi perfectat, cei de la Newcastle sunt aproape de a se întări în defensivă. Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, specializat în transferuri, șefii "coțofenelor" au bătut palma cu Diego Carlos, fundașul central al Sevillei.
Chiar dacă brazilianul de 28 de ani și-a dat acordul pentru o mutare chiar din această iarnă, oficialii Sevillei au respins prima ofertă, care a fost de 35 de milioane de €. Totuși, negocierile continuă și dacă Newcastle va plusa sunt șanse mari ca transferul să se realizeze.
Diego Carlos a ajuns la Sevilla în 2019 și în scurt timp a devenit o piesă de bază a andaluzilor. Succesele echipei lui Lopetegui din ultima vreme se datorează în mare măsură siguranței defensive date de cuplul de fundași centrali Diego Carlos - Jules Kounde. Francezul este de asemenea un jucător foarte curtat de o vreme încoace, dar a rămas la Sevilla tocmai datorită pretențiilor financiare uriașe ale șefilor clubului.
Turkish Süper Lig
Balotelli, revanșă în fața antrenorului care spunea că "nu are creier"! Cum a sărbătorit golul
22/09/2021 LA 14:25
Romanian Liga I
Șumudică, doar 24 de ore fără contract! Fostul antrenor de la CFR se poate întoarce în Turcia
29/08/2021 LA 07:50