Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii

Bianca Dumitru

Publicat 18/01/2022 la 08:06 GMT+2

Șefii lui Newcastle încearcă să facă mai multe transferuri importante prin care să ajute echipa să evite retrogradarea. Una dintre țintele arabilor de la conducerea 'coțofenelor' este Keylor Navas, portarul lui PSG.

Kyelor Navas, héros du PSG à Troyes

Credit imagine: Imago

În octombrie 2021, un consorțiu din Arabia Saudită, susținut de Prințul Mohammad Bin Salman, al doilea cel mai important om din țară, a devenit noul proprietar al echipei Newcastle United. Consorțiul are o avere estimată la 320 de miliarde de lire sterline (peste 377 de miliarde de euro), Newcastle fiind astfel în prezent clubul cu cei mai bogați patroni din prima ligă engleză.
Arabii au planuri mari și vor să aducă jucători care să ajute echipa să se salveze de la retrogradare. După ce i-au transferat în această iarnă pe Kieran Trippier de la Atletico Madrid și Chris Wood de la Burnley, oficialii lui Newcastle vor să aducă un jucător de la PSG.
Potrivit RMC Sport, este vorba despre Keylor Navas, portarul în vârstă de 35 de ani, care a pierdut prim-planul pe Parc des Princes după transferul lui Gianluigi Donnarumma. Goalkeeper-ul, care a câștigat alături de Real Madrid trei trofee Champions League, a ajuns la PSG în 2019, francezii plătind 15 milioane de euro în schimbul lui.
Conform jurnaliștilor din Franța, oficialii parizienilor nu vor renunța prea ușor la serviciile fotbalistului din Costa Rica, pe care site-ul transfermarkt.com îl evaluează la 10 milioane de euro. Rămâne de văzut dacă Navas, care mai are contract cu PSG până în 2024, va accepta să se transfere la o echipă aflată în pericol de retrogradare.
Citește și:

Și Wijnaldum e aproape de Premier League

Georginio Wijnaldum, mijlocaşul adus în vară de la Liverpool, vrea să plece de la PSG, nemulţumit că nu joacă suficient. Acest anunț a fost făcut încă de la începutul lunii decembrie de Sky Sports, iar situația olandezul nu s-a schimbat. Potrivit Telegraph, fotbalistul de 31 de ani, cotat de site-ul transfermarkt.com la 25 de milioane de euro, vrea să plece în această perioadă de mercato de pe Parc des Princes.
Wijnaldum și-a exprimat regretul că a mers în Franța încă din octombrie, când a vorbit despre faptul că nu evoluează atât cât și-ar dori. "Nu pot spune că sunt complet fericit. Pentru că situația actuala nu este ceea ce îmi doream. Dar ăsta e fotbalul și va trebui să învăț. Sunt un luptător. Trebuie să rămân pozitiv și să muncesc din greu pentru a îmbunătăți situația.
Am jucat foarte mult în ultimii ani, am fost mereu în formă și, de asemenea, am avut evoluții bune. Acum este ceva diferit și acest lucru necesită obișnuința. Așteptam cu nerăbdare noul pas, iar acum se întâmplă asta (n.r. nu joacă atât cât și-ar dori). Este foarte dificil", a declarat Wijnaldum în luna octombrie, pe fondul lipsei de minute.
Dorința mijlocașului de a se despărți de PSG nu le este străină cluburilor din Premier League, care vor să-l transfere. Cel mai interesat este Arsenal, Wijnaldum putând aduce un plus de experiență în echipa lui Mikel Arteta. Pe urmele olandezului se mai află și Everton și Newcastle, care îi urmăresc îndeaproape situația, ambele cluburi având nevoie de jucători care să le ajute să se distanțeze de zona periculoasă a clasamentului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo