Tottenham va începe o nouă eră odată cu instalarea lui Nuno Espiroto Santo pe banca tehnică a echipei. Oficialii clubului fac tot posibilul pentru a-i aduce întăriri portughezului, obiectivul lui Spurs urmând să fie obținerea unui loc cât mai bun în Premier League.
Tottenham a achitat nu mai puțin de 55 de milioane de euro în total, pentru transferul lui Cristian Romero. Astfel, argentinianul a devenit al doilea cel mai scump transfer din istoria clubului londonez. Tanguy Ndombele este cel mai scump transfer din istoria lui Spurs. În schimbul acestuia s-au plătit aproximativ 65 de milioane de euro.
Romero a încheiat un sezon excelent în Serie A, fiind văzut drept unul dintre cei mai buni apărători din Europa în acest moment. Fundașul argentinian e bifat și o altă performanță remarcabilă în această vară: cucerirea Copa America! Romero a lipsit în multe dintre partidele de la Copa America, din cauza accidentărilor, însă a fost prezent pe teren la finala decisivă cu Brazilia.
Premier League
Stadionul lui Tottenham a fost cuprins de flăcări în această dimineață! 300 de persoane, evacuate
02/09/2021 LA 14:12

Harry Kane a anunțat că va reveni la Tottenham

Speculațiile privind viitorul lui Harry Kane s-au intensificat serios în această săptămână după ce presa britanică a informat că englezul a refuzat să revină la antrenamntele lui Tottenham. Kane ar fi forțat astfel o mutare la Manchester City.
Kane a vorbit, în sfârșit, despre acest subiect vineri și a afirmat că nu ar face niciodată ceva atât de lipsit de respect, precizând că va reveni la antrenamente de sâmbătă.
”Deși nu voi intra în detalii privind această situație, vreau să clarific că niciodată nu aș refuza să mă antrenez. Voi reveni la club mâine, așa cum a fost mereu planul”, a afirmat Kane.
”Au trecut aproape 10 ani de când am debutat pentru Spurs. În fiecare dintre acești ani voi fanii m-ați susținut în totalitate”, a adăugat el.
”Tocmai de aceea mă doare să citesc unele dintre comentariile făcute în această săptămână, cele care îmi pun la îndoială profesionalismul. Nu aș face nimic care să afecteze relația pe care o am cu fanii care mi-au oferit susținerea lor necondiționată cât am fost la acest club”, a declarat Kane.
Premier League
Guardiola îl ia la țintă pe Daniel Levy, președintele lui Tottenham: "Maestrul le știe pe toate"
27/08/2021 LA 15:05
Premier League
Oferta cu care Tottenham vrea să-l facă pe Harry Kane să uite de City! Ce salariu ar urma să aibă
26/08/2021 LA 08:04