Speculațiile privind viitorul lui Harry Kane s-au intensificat serios în această săptămână după ce presa britanică a informat că englezul a refuzat să revină la antrenamntele lui Tottenham. Kane ar fi forțat astfel o mutare la Manchester City.
Kane a vorbit, în sfârșit, despre acest subiect vineri și a afirmat că nu ar face niciodată ceva atât de lipsit de respect, precizând că va reveni la antrenamente de sâmbătă.
”Deși nu voi intra în detalii privind această situație, vreau să clarific că niciodată nu aș refuza să mă antrenez. Voi reveni la club mâine, așa cum a fost mereu planul”, a afirmat Kane.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 16 ORE
”Au trecut aproape 10 ani de când am debutat pentru Spurs. În fiecare dintre acești ani voi fanii m-ați susținut în totalitate”, a adăugat el.
”Tocmai de aceea mă doare să citesc unele dintre comentariile făcute în această săptămână, cele care îmi pun la îndoială profesionalismul. Nu aș face nimic care să afecteze relația pe care o am cu fanii care mi-au oferit susținerea lor necondiționată cât am fost la acest club”, a declarat Kane.

Harry Kane vrea la Manchester City

Interesul celor de la Manchester City pentru Harry Kane nu este o noutate, transfer despre care s-a scris intens în ultima perioadă. Potrivit celor de la Sky Sports, City a făcut o ofertă oficială în valoare de 116 milioane de euro, dar Daniel Levy, președintele celor de la Tottenham, face tot posibilul să îl păstreze pe cel mai bun marcator al sezonului trecut din Premier League. Cu atât mai mult, Tottenham exclude din start orice ofertă venită din partea unei echipe din Premier League.
De asemenea, Harry Kane este deranjat și de faptul că a făcut o înțelegere cu conducerea lui Tottenham vara trecută, înțelegere care nu mai este respectată acum de club. Anul trecut, cele două părți s-au înțeles în legătură cu plecarea atacantului englez, care ar fi trebuit să aibă loc în această vară.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 20 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38