Argentinianul, care a preluat banca tehnică a lui Leeds în 2018, a reuşit să termine pe locul 9 în sezonul trecut, după ce a reuşit o promovare istorică în Premier League după o pauză de 16 ani.
Leeds va debuta în noul sezon de Premier League pe terenul lui Manchester United, într-o partidă ce va avea loc sâmbătă, 14 august, în direct la Eurosport. La câteva ore după ce tehnicianul de 66 de ani a declarat într-o conferință de presăcă viitorul său la club este "rezolvat", Leeds a oficializat prelungirea.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 6 ORE

Bielsa continuă la Leeds

Clubul a oferit un comunicat oficial în care confirmă prelungirea contractului lui Marcelo Bielsa: "Clubul Leeds United este încântat să confirme faptul că Marcelo Bielsa a semnat un nou contract cu formaţia de pe Elland Road. Argentinianul a semnat un acord nou care este valabil un an, astfel el se va încheia la finalul sezonului 2021-2022".

ETalks | Lucian Sănmărtean a prefațat noul sezon din Premier League

La conferinţa de presă premergătoare partidei dintre United şi Leeds, din prima etapă a noului sezon din Premier League, Bielsa a lăudat clubul prin faptul că şi-a arătat disponibilitatea de a investi în infrastructură.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199155.png
"Din punctul meu de vedere, acesta este un club extraordinar. Nu de multe ori ai un club care alocă un volum atât de mare de investiții pentru îmbunătățirea facilităților de antrenament. Leeds a adus o contribuție semnificativă din punct de vedere economic pentru a oferi instrumentele pentru ca un manager să se pregătească în cele mai bune condiţii", a declarat Bielsa.
Leeds a făcut, de asemenea, câteva transferuri interesante, astfel Jack Harrison de la Manchester City a fost transferat definitiv, Junior Firpo a fost adus de la Barcelona, iar pe lângă aceşti jucători au fost aduşi tinerii Amari Miller, Lewis Bate, Kristoffer Klaesson și Sean McGurk.
Bielsa s-a declarat mulţumit de echipa pe care o are la dispoziţie: "Sunt mulțumit de grupul cu care lucrez. Nu aș putea vorbi despre situații ipotetice, dar ceea ce pot spune este că grupul de jucători pe care îl am la dispoziţie este unul foarte bun".
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
ACUM 14 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42