Raphael Varane, fundașul francez în vârstă de 28 de ani, a fost prezentat astăzi în mod oficial de Manchester United. Fostul apărător al celor de la Real Madrid a ajuns în această vară pe Old Trafford în schimbul a 50 de milioane de euro, semnând un contract pe 4 sezoane cu echipa lui Ole Gunnar Solskjaer.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199160.png
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 6-a din Premier League
ACUM 5 ORE

Raphael Varane, al 13-lea jucător din era Solskjaer

Cu ocazia transferului la Manchester United, Raphael Varane a devenit al 13-lea jucător adus pe Old Trafford în mandatul lui Ole Gunnar Solskjaer. În această vară, diavolii roșii i-au mai adus pe Tom Heaton (Aston Villa) și Jadon Sancho (Borussia Dortmund).
"Manchester United este unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume iar șansa de a veni aici și a juca în Premier League era ceva ce nu puteam rata. Mai am multe lucruri de obținut în cariera mea și știu că mă voi alătura unei echipe cu jucători foarte buni, care au determinarea necesară pentru a câștiga trofee. Am vorbit cu antrenorul și am văzut ce progrese s-au făcut în ultimele sezoane aici. Abia aștept să mă alătur unui grup pregătit să joace la cel mai înalt nivel. Voi da totul pentru a deveni o parte a istoriei mărețe a clubului", a spus Raphael Varane după ce a semnat cu Manchester United.
Premier League continuă în acest weekend pe Eurosport.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, cucerit de un portar din Premier League: "Ar putea purta numărul 10!"
ACUM 8 ORE
Premier League
Gary Neville a reacționat dur după scuzele lui Bruno Fernandes: "Este jenant... Trebuie concediați!"
ACUM O ZI