Directorul general al Manchester United, Richard Arnold, și-a anulat luni toate ședințele pentru a purta discuții cu Joel Glazer despre viitorul lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnică a echipei.
Oficialii clubului iau în considerare demiterea managerului norvegian înainte de următorul meci, împotriva lui Tottenham, programat sâmbătă. Mai ales că și jucătorii au început să se întreabe serios dacă Ole Gunnar Solskjaer are capacitatea de a duce echipa sus.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
Tensiunea este maximă pe Old Trafford, după ce Manchester United a suferit, duminică, una dintre cele mai dure înfrângeri din istoria clubului, 0-5 cu Liverpool. Iar acest rezultat a venit după alte trei partide în Premier League în care "diavolii roșii" au obținut un singur punct. Deși mulți s-au așteptat ca Solskjaer să-și prezinte demisia după șocul de ieri, acest lucru nu s-a întâmplat.

Ole Gunnar Solskjaer nu mai prezintă încredere nici în vestiar

Norvegianul a insistat imediat după joc pe idee că el este omul potrivit pentru a conduce clubul. "Nu mă voi da la o parte, am ajuns prea departe ca grup. Suntem prea aproape de ce ne-am propus ca să renunț acum", a spus Solskjaer la Sky Sports.
Oficialii clubului Manchester United nu s-au grăbit să ia o decizie în privința lui Solskjaer, care a fost numit manager "plin" în martie 2019, după ce în primele partide a lucrat ca interimar. Iar în vară, părțile au semnat o nouă înțelegere până în 2024!
Norvegianul a avut susținerea conducerii, doar că ultimele rezultate i-au făcut pe oficiali să-și piardă răbdarea. Iar înfrângerea cu Liverpool a însemnat o umilință prea mare. Potrivit The Guardian, care a citat surse din vestiar, "s-a cristalizat o lipsă de încredere în Solskaer, că este un manager suficient de bun pentru Manchester United". Iar dacă managerul a pierdut și sprijinul vestiarului, atunci lucrurile devin din ce în ce mai clare.
https://i.eurosport.com/2021/10/20/3240251.jpg
Ultimele informații din Anglia spun că Directorul general al Manchester United, Richard Arnold, și-a anulat luni toate ședințele pentru a purta discuții cu Joel Glazer despre viitorul lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnică a echipei. Nu este deloc un semn bun Solskjaer, văzut de mulți speciașiti din Anglia ca un antrenor limitat din punct de vedere tactic.

Sunt deja antrenori vehiculați pentru a-i lua locul

Azi au fost rostite și trei nume de antrenori, Zinedine Zidane, Antonio Conte și Brendan Rodgers. Football.london notează azi că favorit pentru înlocuirea lui Solskjaer e în acest moment Brendan Rodgers, omul care a fost aproape de titlu cu Liverpool și care acum impresionează la cârma lui Leicester.
Nord-irlandezul a fost dorit și de noii patroni ai lui Newcastle, iar acesta a refuzat postul, chiar dacă salariul i-ar fi crescut exponențial. Asta pentru că fusese deja contactat de oficialii lui United și perspectiva antrenării unei formații atât de mari îi surâde.
Evident, deocamdată nimic nu e bătut în cuie, sunt multe speculații în acest moment. Dar Ole Gunnars Solskjaerr nu pare să mai facă parte din viitorul echipei.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47