Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ole Gunnar Solskjaer are orele numărate pe banca tehnică a echipei Manchester United

Andrei Nicolae

Actualizat 25/10/2021 la 18:44 GMT+3

Ole Gunnar Solskjaer ar putea fi demis din funcția de manager înainte de următorul meci al lui Manchester United, împotriva echipei Tottenham, programat sâmbătă.

Manchester United Manager Ole Gunnar Solskjaer walks off the pitch at full time during the Premier League match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford on October 24, 2021 in Manchester, England.

Credit imagine: Getty Images

Directorul general al Manchester United, Richard Arnold, și-a anulat luni toate ședințele pentru a purta discuții cu Joel Glazer despre viitorul lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnică a echipei.
Oficialii clubului iau în considerare demiterea managerului norvegian înainte de următorul meci, împotriva lui Tottenham, programat sâmbătă. Mai ales că și jucătorii au început să se întreabe serios dacă Ole Gunnar Solskjaer are capacitatea de a duce echipa sus.
Tensiunea este maximă pe Old Trafford, după ce Manchester United a suferit, duminică, una dintre cele mai dure înfrângeri din istoria clubului, 0-5 cu Liverpool. Iar acest rezultat a venit după alte trei partide în Premier League în care "diavolii roșii" au obținut un singur punct. Deși mulți s-au așteptat ca Solskjaer să-și prezinte demisia după șocul de ieri, acest lucru nu s-a întâmplat.

Ole Gunnar Solskjaer nu mai prezintă încredere nici în vestiar

Norvegianul a insistat imediat după joc pe idee că el este omul potrivit pentru a conduce clubul. "Nu mă voi da la o parte, am ajuns prea departe ca grup. Suntem prea aproape de ce ne-am propus ca să renunț acum", a spus Solskjaer la Sky Sports.
Oficialii clubului Manchester United nu s-au grăbit să ia o decizie în privința lui Solskjaer, care a fost numit manager "plin" în martie 2019, după ce în primele partide a lucrat ca interimar. Iar în vară, părțile au semnat o nouă înțelegere până în 2024!
Norvegianul a avut susținerea conducerii, doar că ultimele rezultate i-au făcut pe oficiali să-și piardă răbdarea. Iar înfrângerea cu Liverpool a însemnat o umilință prea mare. Potrivit The Guardian, care a citat surse din vestiar, "s-a cristalizat o lipsă de încredere în Solskaer, că este un manager suficient de bun pentru Manchester United". Iar dacă managerul a pierdut și sprijinul vestiarului, atunci lucrurile devin din ce în ce mai clare.
MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 20: Marcus Rashford of Manchester United celebrates with teammate Bruno Fernandes scores their side's first goal during the UEFA Champions League group F match between Manchester United and Atalanta at Old Trafford on October
Ultimele informații din Anglia spun că Directorul general al Manchester United, Richard Arnold, și-a anulat luni toate ședințele pentru a purta discuții cu Joel Glazer despre viitorul lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnică a echipei. Nu este deloc un semn bun Solskjaer, văzut de mulți speciașiti din Anglia ca un antrenor limitat din punct de vedere tactic.

Sunt deja antrenori vehiculați pentru a-i lua locul

Azi au fost rostite și trei nume de antrenori, Zinedine Zidane, Antonio Conte și Brendan Rodgers. Football.london notează azi că favorit pentru înlocuirea lui Solskjaer e în acest moment Brendan Rodgers, omul care a fost aproape de titlu cu Liverpool și care acum impresionează la cârma lui Leicester.
Nord-irlandezul a fost dorit și de noii patroni ai lui Newcastle, iar acesta a refuzat postul, chiar dacă salariul i-ar fi crescut exponențial. Asta pentru că fusese deja contactat de oficialii lui United și perspectiva antrenării unei formații atât de mari îi surâde.
Evident, deocamdată nimic nu e bătut în cuie, sunt multe speculații în acest moment. Dar Ole Gunnars Solskjaerr nu pare să mai facă parte din viitorul echipei.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo