Ole Gunnar Solskjaer se luptă să-și salveze slujba de antrenor la Manchester United, în timp ce speculațiile asupra viitorului său la Old Trafford sunt la tot pasul în Anglia. Mandatul lui pe banca tehnică a "diavolilor roșii" s-ar putea încheia după mai puțin de 3 ani, perioadă în care nu a cucerit niciun trofeu. Dar ultima înfrângere cu Liverpool (0-5) a fost foarte dureroasă
După o zi de tăcere asurzitoare la Manchester United, Solskjaer a primit, luni seara, un sprijin călduț, la mai bine de 24 de ore după înfrângerea umilitoare, conform Daily Mail.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
Președinții Joel și Avram Glazer au purtat discuții de criză cu vicepreședintele executiv Ed Woodward și directorul general Richard Arnold.

Ole Gunnar Solskjaer are de luat câteva decizii mari dacă supraviețuiește crizei

Luni, Ole Gunnar Solskjaer și-a petrecut două ore și jumătate la baza de antrenament, în timp ce staff-ul lui și echipa au primit o zi liberă. Conform informațiilor publicate ieri de mass-media din Anglia, jucătorii au început să-i pună la îndoială tactica, ideea vehiculată fiind faptul îi lipsește experiența pentru a lua decizii în situații de criză.
Nu este prima dată când antrenorul de 48 de ani se confruntă cu un viitor incert, de când s-a întors la club în decembrie 2018. Solskjaer a avut tot timpul sprijinul conducerii clubului, dar după partida cu Liverpool, reacțiile au oficialilor au lipsit. Se spune că atunci când Jose Mourinho a fost demis de la Manchester United, situația a fost oarecum similară.
Surse din cadrul clubului citate de Daily Mail au subliniat nevoia de unitate și de a trece rapid peste umilința de duminică, adăugând că nu au precizat însă dacă Solskjaer va fi sau nu pe banca tehnică la partida cu Tottenham de sâmbătă.
Antonio Conte este văzut acum principalul favorit pentru a-l înlocui pe Solskjaer. El ar fi interesat de post, dar oamenii din jurul lui au precizat că nu vor demara discuții cu Manchester United până când situația norvegianului nu va fi rezolvată.

"Teatrul Coșmarurilor" lui Solkjaer. Rezumatul partidei United - Liverpool 0-5

Dacă Solskjaer supraviețuiește acestei crize, el știe că schimbarea va trebui să fie rapidă și eficientă după o serie de cinci înfrângeri în nouă jocuri. Vor trebui luate decizii îndrăznețe cu privire la jucătorii mari, iar Manchester United ar putea fi nevoită să recurgă la o echipă mai compactă, de contraatac, mai precizează sursa citată.
Ole Gunnar Solskjaer nu intenționează să-și prezinte demisia.Norvegianul a insistat imediat după jocul cu Liverpool că el este omul potrivit pentru a conduce clubul. "Nu mă voi da la o parte, am ajuns prea departe ca grup. Suntem prea aproape de ce ne-am propus ca să renunț acum", a spus Solskjaer.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47