Viitorul lui Paul Pogba este în continuare incert. Francezul are pe masă o ofertă uriașă de la Manchester United, care l-ar transforma în al 2-lea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League.
Mai exact, United îi oferă mijlocașului suma de 470.000 de lire săptămânal. Acest lucru se traduce în 26 de milioane de euro anual, peste cât câștigă De Bruyne la City. Doar Ronaldo, care primește aproape 31 de milioane de euro anual ar fi mai bine plătit decât Pogba, dacă francezul va accepta să prelungească.
Oferta clubului de pe Old Trafford pare una de nerefuzat pentru Pogba, dar un rol important în ceea ce se va întâmpla îl va juca Mino Raiola, impresarul francezului. Acesta poartă negocieri și cu alte cluburi, iar presa britanică scrie că agentul încearcă mai degrabă să-l împingă pe Pogba spre o altă echipă.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
04/12/2022 LA 11:59
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235747.png

Paul Pogba, ademenit de Real Madrid cu o primă de instalare uriașă

Real Madrid, Barcelona sau Juventus sunt cluburile interesate de Pogba, dar madrilenii par să aibă prima șansă. Conform Daily Mail, clubul de pe Bernabeu încearcă să-l convingă pe Pogba cu un salariu mai mic decât ceea ce îi oferă Unitd: doar 12 milioane de € anual, dar cu o primă de instalare colosală: 25 de milioane de €.
Chiar dacă suma pare imensă, pentru Real ar fi o afacere excelentă, deoarece Pogba ar ajunge gratis pe Bernabeu. În plus, întărirea relației dintre clubul madrilen și Mino Raiola i-ar pune pe iberici într-o postură favorabilă în vederea eventualului transfer al lui Erling Haaland, impresariat tot de celebrul italian.
Mai mult, aducerea lui Pogba ar putea contribui decisiv și la mutarea lui Mbappe pe Bernabeu, atacantul lui PSG având o relație excelentă cu mijlocașul lui United. Așadar, Realul mizează că poate împușca "3 iepuri dintr-un foc" prin transferul lui Pogba și de aceea oferta financiară pentru francez este atât de generoasă.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Cupa Mondială FIFA
Franța pare blestemată la acest Mondial! Un titular s-a accidentat și ratează restul turneului
23/11/2022 LA 07:32
Cupa Mondială FIFA
Didier Deschamps s-a hotărât în privința înlocuitorului lui Benzema! Anunțul selecționerului Franței
20/11/2022 LA 11:22