Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League. Oferta impresionantă

Cristian Mihală

Publicat 21/09/2021 la 08:13 GMT+3

Manchester United i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Paul Pogba. Francezului îi expiră contractul în 2022, iar Juventus și Barcelona sunt interesate de achiziționarea lui.

Cristiano Ronaldo and Paul Pogba, Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Mino Raiola a dat senația săptămâna trecută că Pogba, fotbalistul pe care îl reprezintă, e tentat de o întoarcere la Juve, pentru ca ieri presa spaniolă să vorbească despre interesul Barcelonei pentru francez.
Totuși, sunt șanse mari ca mijlocașul să continue pe Old Trafford, având în vedere că United i-a pregătit un contract pe care probabil nimeni nu îl poate "pune le bătaie". Daily Express anunță că formația de pe Old Trafford va face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League. United îi oferă 470.000 de lire/săptămână (547.000 de euro) jucătorului care a încântat în acest debut de sezon, reușind 7 pase decisive în primele 5 etape din Anglia. Acest lucru se traduce în 26 de milioane de euro anual, peste cât câștigă De Bruyne la City. Doar Ronaldo, care primește aproape 31 de milioane de euro anual ar fi mai bine plătit decât Pogba, dacă acesta acceptă să prelungească.
CITEȘTE ȘI:

Pogba, șanse importante să continue la Manchester United

Deși în ultimii doi ani a vrut de mai multe ori să plece, stârnind adevărate telenovele în jurul său, Pogba are în acest context șanse mari să continue în cel mai puternic campionat din lume. Pe lângă oferta excelentă din punct de vedere financiar, francezul apreciază faptul că echipa s-a întărit considerabil - odată cu aducerile lui Varane, Jadon Sancho și Ronaldo - și e convins că se poate lupta la trofee. "Este cel mai bun United în care am jucat", spunea Pogba, după transferul lui CR7 pe Old Trafford.
Cel mai bine plătiți jucători din Premier League
1. Cristiano Ronaldo (Manchester United) 30,8 milioane euro
2. Kevin De Bruyne (Manchester City) 24,2 milioane
3. David De Gea (Manchester United) 22,7 milioane
4. Jadon Sancho (Manchester United) 21,2 milioane
5. Raphael Varane (Manchester United) 20,6 milioane
6. Romelu Lukaku (Chelsea) 19,7 milioane
7-8. Raheem Sterling (Manchester City) 18,2 milioane
7-8. Jack Grealish (Manchester City) 18,2 milioane
9-10. Paul Pogba (Manchester United) 17,5 milioane
9-10. N'Golo Kante (Chelsea) 17,5 milioane
Manchester United se pregătește de duelul cu Aston Villa, din Premier League. Confruntarea este sâmbătă, de la 14:30, în paralel cu super-derby-ul Chelsea - Manchester City. Eurosport va transmite în direct duelul dintre echipele lui Tuchel și Guardiola pentru ca apoi, de la 17:15, duelul de pe Old Trafford să poată fi urmărit înregistrat, înainte de Brentford - Liverpool.
Programul meciurilor din Premier League în etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo