Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier League | Aston Villa - Burnley nu se mai joacă! Este al șaselea joc al rundei amânat

Andrei Nicolae

Actualizat 18/12/2021 la 15:15 GMT+2

Partida dintre Aston Villa și Burnley ar fi trebuit să deschidă etapa a 18-a din Premier League, azi, de la ora 17:00, dar a fost amânată cu mai puțin de 2 ore înainte de start.

Ollie Watkins of Aston Villa shoots whilst being closed down by Ashley Westwood (l) and James Tarkowski of Burnley during the Premier League match between Aston Villa and Burnley at Villa Park

Credit imagine: Getty Images

Premier League se află în fața unei situații fără prededent în ultimul an și jumătate. A ajuns la 6 meciuri amânate într-o etapă din cauza focarelor de coronavirus care au apărut la mai multe grupări. Ultimul meci intrat pe această listă este Aston Villa - Burnley, care ar fi trebuit să se desfășoare azi, de la ora 17:00.
Până la acest anunț cu privire la jocul de pe Villa Park au mai fost amânate partidele:
Manchester United - Brighton
Southampton – Brentford
Watford – Crystal Palace
West Ham United – Norwich
Everton - Leicester

Partida Aston Villa - Burnley a fost amânată la cererea gazdelor

Premier League a anunțat că partida Aston Villa – Burnley a fost amânată după ce au fost semnalate mai multe cazuri de coronavirus la Aston Villa, în urma ultimelor teste efectuate.
"După ce a analizat toate informațiile noi furnizate de Aston Villa în această dimineață și a primit sfaturi medicale separate, Consiliul de Administrație a aprobat solicitarea de amânare. Clubul nu are destui jucători pentru a alcătui o echipă. Această decizie s-a bazat pe numărul de cazuri de Covid, accidentați și jucători infectați Liga înțelege că decizia de a amâna meciul într-un termen atât de scurt va frustra și dezamăgi suporterii și își cere scuze pentru neplăcerile și tulburările cauzate. Restul de patru meciuri din Premier League care urmează să fie jucate în acest weekend sunt programate în prezent să se desfășoare conform planificării", a anunțat Premier League.
Așadar, primul meci al etapei a devenit Leeds United - Arsenal, programat de la ora 19:30, în dorect pe Eurosport 1.
Aston Villa a jucat în etapa intermediară la Norwich și a câștigat cu scorul de 2-0. În schimb, Burnley a avut meci amânat și la mijșocul săptămânii, tot înainte de start, cu Wtaford. Echipa lui Sean Dychea are deja trei restanțe, având în vedere că nu a putut disputa nici întâlnirea cu Tottenham de la finalul lunii noiembrie, din cazua vremii nefavorabile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo