Premier League și cluburile au convenit astăzi, în unanimitate, să suspende acordul cu partenerul rus de emisie Rambler (Okko Sport) cu efect imediat și să doneze 1 milion de lire sterline pentru a sprijini poporul din Ucraina.
Într-un comunicat, Premier League a condamnat ferm invadarea Ucrainei de către Rusia: "Facem apel la pace și gândurile noastre se îndreaptă către toți cei afectați.
Donația de 1 milion de lire sterline va fi făcută Comitetului de urgență în caz de dezastre, pentru a furniza ajutor umanitar direct celor care au nevoie".
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 2 ORE
Această acțiune vine după un weekend în care cluburile și-au afișat sprijinul pentru Ucraina. Toți căpitanii echipelor din Premier League au purtat banderole speciale, iar fanii s-au alăturat jucătorilor, managerilor, oficialilor de meci și conducerilor într-un moment de reculegere și solidaritate înainte de începerea fiecărui joc.

Premier League a semnat un contract în valoare de 6 milioane de lire sterline pe an cu partenerul rus

Pe ecranele arenelor a fost afișat mesajul: "Football Stands Together (Fotbalul stă împreună)", pe fundalul culorilor albastru și galben ale drapelului ucrainean. Acest mesaj de solidaritate a fost vizibil pentru fanii din întreaga lume pe canalele digitale din Premier League și prin transmisiunile meciurilor.
https://i.eurosport.com/2022/03/07/3333566.jpg
Acordul dintre Premier League și Rambler Media valorează 6 milioane de lire sterline pe an, informează Daily Mail.
Rambler Media este deținută de Sberbank, una dintre cele mai mari bănci din Rusia, companie inclusă pe lista întreprinderilor sancționate de Marea Britanie. În weekend, postul de televiziune Okko Sport, care transmite meciurile, a refuzat să arate aplauzele din minutul special înainte de începerea partidelor.
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
ACUM 10 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42