Noul manager interimar al lui Manchester United, Ralf Rangnick, vrea să revoluționeze atacul echipei, prin aducerea lui Erling Haaland de la Dortmund, Timo Werner (Chelsea) și a perechii Christopher Nkunku și Amadou Haidara de la RB Leipzig, potrivit unor informații din mass-media germană și engleză.
Rangnick a fost anunțat pe banca tehnică la începutul acestei săptămâni și va conduce echipa până la sfârșitul sezonului, după care va avea un rol de consultanțătimp de 2 ani pe la Old Trafford. Managerul în vârstăde 63 de ani a ajuns miercuri la echipă și și-a făcut deja o primă idee despre tot ce este azi la Manchester United.

Ralf Rangnick are o relație foarte bună cu tatăl și agentul lui Erling Haaland

Premier League
Christian Eriksen negociază cu un club din Premier League! Ce echipă l-a ofertat pe mijlocașul danez
ACUM 3 ORE
Germanul nu este cunoscut doar pentru faptul că propune un stil de joc atractiv de joc, dar are și experiență în a gestiona anumite lucruri pe pieța transferurilor. prin rolurile de director sportiv pe care l-a avut la RB Leipzig, RB Salzburg și Lokomotiv Moscova.
Bild, preluat de Daily Mail a scris faptul căRangnick va încerca să-l aducă pe atacantul Borussiei Dortmund, pe Erling Haaland, deoarece germanul îl cunoaște bine atât pe tatăl jucătorului, dar și pe agentul lui. Noul manager al lui Manchester United era director sportiv la Salzburg, când Haaland a devenit o figură proeminentă în Austria, în iarna anului 2019. Norvegianul a marcat 28 de goluri în 22 de meciuri, înainte de un transfer contra sumei de 18 milioane de lire sterline la Dortmund, la începutul anului 2020.
Haaland a marcat 41 de goluri în 41 de meciuri pentru clubul din Bundesliga în sezonul trecut, iar în actualul an copmpetițional are 14 goluri în 11 meciuri.
Tot Bild susține că Rangnick este interesat să-l aducă pe atacantul lui Chelsea, Timo Werner. El a fost într-o legătură directă și cu atacantul națiomalei germaniei, la RB Leipzig, Werner a fost transferat în vara anului trecut pe Stamford Bridge, pentru o sumăde 47,5 milioane de lire sterline, dar a fost adesea criticat pentru lispa de eficiență, având în vedere că a marcat doar 15 goluri în 64 de partide pentru londonezi.Deși Timo nu a convins la londonezi, Rangnick este pe deplin conștient de potențialul pe care jucătorul îl are.
https://i.eurosport.com/2019/05/04/2579164.jpg
Haidara și Nkunku sunt și ei pe lista de priorități a echipei Manchester United.
În ultima fereastră de transferuri, Manchester United a adus alți doi jucători de atac, pe Jadon Sancho și Cristiano Ronaldo, pentru care clubul a plătit în jur de 100 de milioane de lire sterline. Iar cei doi jucători sunt anunțați titulari în partida de joi seara, dintre Manchester United și Arsenal (ora 22:15).
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM 9 ORE
Premier League
Arsenal a pus ochii pe un jucător de la Nottingham Forest, după eliminarea din FA Cup
ACUM O ZI