Ralf Rangnick nu are viață ușoară la Manchester United. Antrenorul interimar de pe Old Trafford a vorbit despre subiectul care planează asupra echipei în ultimele zile. În presa din Anglia s-a vorbit despre un număr între 11 și 17 jucători de la United care sunt nemulțumiți la Manchester. Printre aceștia se numără Anthony Martial, care își dorește să plece chiar din această lună, dar și conaționalul său, Paul Pogba, cel care a intrat în ultimele 6 luni de contract cu United.
"Avem jucători cărora le expiră contractul în vară. Avem și jucători care se află sub contract, dar care vor să plece. Aici este vorba despre modul jucătorilor de a fi profesioniști. Să vină la antrenamente, să muncească, pentru a primi o șansă să joace. Dacă nu se întâmplă acest lucru, atunci jucătorul, clubul și agenții trebuie să discute. Le voi spune acest lucru și jucătorilor", a declarat Rangnick la conferința de presă premergătoare partidei cu Aston Villa din FA Cup.
Premier League
Crystal Palace se teme de jocul de artificii al fanilor lui Everton. Ce decizie ar putea lua clubul
ACUM 4 ORE

Rangnick susține că le explică jucătorilor de ce nu joacă

Potrivit lui Ralf Rangnick, este normal să apară nemulțumiri din partea jucătorilor care prind minute puține, în condițiile în care are la dispoziție un lot numeros, cu jucători foarte buni. Explicația antrenorului interimar este simplă: nu pot juca toți.
"Când ai un lot așa mare, iar în ultimele două meciuri am avut aproape toți jucătorii disponibili în afară de trei fundași centrali și Paul Pogba, e normal. Când ai atâția jucători și doar 10 jucători de câmp, plus trei schimbări, atunci ai 12, 13, 14 jucători care nu joacă sau care nici nu prind lotul.
Eu încerc să le explic la două-trei săptămâni jucătorilor de ce nu joacă, dar aceasta este o problemă care nu se regăsește doar la Manchester United, ci și la alte cluburi", a mai spus Rangnick.
Pentru Manchester United urmează întâlnirea din Cupa Angliei cu Aston Villa de luni de pe teren propriu, după care urmează meciul de pe Villa Park, de data aceasta în Premier League, cu echipa antrenată de Steven Gerrard.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 6 ORE
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 7 ORE