Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răspunsul tranșant al patronului lui Chelsea, întrebat dacă i-a plăcut meciul cu Leeds!

Marian Ursescu

Publicat 05/03/2023 la 14:37 GMT+2

"Este un rezultat", a spus în fața presei magnatul american Todd Boehly, după care a început să zâmbească. Chelsea a obținut un singur succes în ultimele opt meciuri, deși a cheltuit cei mai mulți bani în minimercatoul din ianuarie

Le propriétaire de Chelsea, Todd Boehly.

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a câștigat chinuit cu 1-0 cu Leeds disputa de sâmbătă, pe Stamford Bridge, dar jocul echipei nu convinge. Echipa lui Graham Potter a avut doar trei șuturi la țintă și nu a reușit să convingă nici acum suporterii pe deplin prin prestația lor.
Victoria este prima din ultimele opt meciuri și a doua din ultimeel 12, în toate competițiile, sub comanda sa. Potter a pierdut tot atâtea meciuri câte a câștigat (10), în cele 27 de partide pe care le-a disputat la club de când l-a înlocuit pe neamțul Thomas Tuchel.
După meci, fostul antrenor de la Brighton, ușurat, a declarat că a fost "plăcut să plec acasă cu o victorie", după ce clubul a suferit o "perioadă dificilă", în contextul în care fanii au cerut demiterea sa.
"Mă bucur pentru jucători și mă bucur pentru suporteri, pentru că ei sunt cei mai importanți oameni de la clubul de fotbal. Oamenilor le pasă. Jucătorii vor să câștige și suporterii vor să ne descurcăm bine. Dacă nu obținem rezultate, este responsabilitatea mea. Îmi asum acest lucru. A fost o perioadă grea pentru noi toți și este frumos să mergem acasă cu o victorie. Este bine pentru încredere și moral", a adăugat Potter.

Răspuns cu zâmbetul pe buze

Tot după partida cu Leeds, magnatul american Todd Boehly, întrebat dacă i-a plăcut meciul, a dat un răspuns tranșant presei. El a spus pur și simplu: "Este un rezultat!", înainte de a zâmbi.
Chelsea va juca marți cu Borussia Dortmund în manșa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Campionilor. Învinși cu 1-0 în tur, londonezii încearcă să întoarcă rezultatul, iar apoi vor avea o deplasare grea la Leiceter, sâmbătă.
"Acum trebuie să ne pregătim pentru un meci foarte interesant marți seara, care sunt sigur că va fi o ocazie fantastică și vom încerca să câștigăm", a declarat Potter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo