Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția incredibilă a lui Ronaldo la 24 de ore după ce Messi a câștigat al 7-lea Balon de Aur din carieră

Bianca Dumitru

Publicat 01/12/2021 la 12:21 GMT+2

După ce l-a acuzat pe redactorul șef de la France Football că a mințit, chiar în ziua galei de decernare a Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo a lăsat acum de înțeles că este nemulțumit de faptul că Lionel Messi și-a adjudecat trofeul, reacționând la o postare pe Instagram.

Cristiano Ronaldo (Manchester United)

Credit imagine: Getty Images

Luni seară, la Paris, a avut loc gala în care a fost decernat Balonul de Aur 2021, adjudecat de Lionel Messi, care a ajuns la 7 astfel de trofee, cu două mai mult decât starul portughez de la Manchester United.
Cristiano Ronaldo nu a mers la evenimentul organizat de France Football. Ba mai mult, în ziua decernării trofeului, fotbalistul de 36 de ani a avut o reacție vehementă la adresa lui Pascal Ferre, redactorul șef al publicației, despre care a spus că a mințit atunci când a spus că marea ambiție a lui Ronaldo pe finalul carierei este să-l depășească pe Messi la numărul de Baloane de Aur câștigate.
Ulterior galei de la Paris, toată lumea aștepta să vadă reacția lusitanului cu privire la faptul că argentinianul a ajuns la 7 astfel de trofee adjudecate în carieră. Cristiano nu a postat, însă, nimic, păstrând tăcerea timp de 24 de ore.
În cele din urmă, jucătorul lui Manchester United a comentat la o postare de pe Instagram, în care erau prezentate motivele pentru care Ronaldo ar fi meritat să obțină Balonul de Aur, ca urmare a recordurilor și trofeelor obținute de el în acest an, notând și faptul că Messi nu a cucerit decât Copa del Rey și Copa America în 2021, astfel că argentinianul nu ar fi trebuit să ocupe locul 1 în clasamentul final pentru Balon.
Postarea la care a comentat Cristiano Ronaldo după ce Messi a câștigat Balonul de Aur
Cristiano Ronaldo a scris simplu: "Fapte", arătând că este de acord cu cele scrise în postarea care a descris victoria lui Messi din cursa pentru Balonul de Aur 2021 drept un "furt. Mizerie. Rușine. Lucru pur și simplu regretabil".
Comentariul starului de la Manchester United a adunat peste 37.000 de aprecieri în 12 ore.
Citește și:

Reacția lui Cristiano Ronaldo în ziua decernării Balonului de Aur

La începutul acestei săptămâni, chiar în ziua decernării Balonului de Aur, Ronaldo a avut o reacție vehementă la adresa lui Pascal Ferre, spunând că acesta a mințit în afirmațiile făcute.
"Rezultatul de astăzi explică declarațiile lui Pascal Ferre de săptămâna trecută, când a spus că i-am dezvăluit că singura mea ambiție este să-mi închei cariera cu un Balon de Aur mai mult decât Lionel Messi.
Pascal Ferre a mințit, a folosit numele meu pentru a se promova pe el însuși și a promova publicația pentru care lucrează. Este inacceptabil ca persoana responsabilă pentru acordarea unui premiu atât de prestigios să poată minți în acest fel, într-o lipsă absolută de respect față de cineva care a respectat întotdeauna France Football și Balonul de Aur. Și a mințit din nou astăzi, justificând absența mea de la gală cu o așa-zisă carantină care nu ar trebui să existe.
Întotdeauna vreau să îi felicit pe cei care câștigă, ca dovadă a sportivității și fair-play-ului care mi-au ghidat cariera încă de la început, și o fac pentru că nu sunt niciodată împotriva nimănui. Câștig mereu pentru mine și pentru cluburile pe care le reprezint, câștig pentru mine și pentru cei care mă iubesc. Nu mă bat cu nimeni.
Cea mai mare ambiție a carierei mele este să câștig titluri naționale și internaționale pentru cluburile pe care le reprezint și pentru echipa națională a țării mele. Cea mai mare ambiție a carierei mele este să fiu un bun exemplu pentru toți cei care sunt sau vor să fie fotbaliști profesioniști. Cea mai mare ambiție a carierei mele este să-mi las numele scris cu litere de aur în istoria fotbalului mondial.
Voi încheia prin a spune că atenția mea este deja asupra următorului meci cu Manchester United și asupra a tot ceea ce, împreună cu colegii mei și cu fanii noștri, putem încă realiza în acest sezon. Restul? Restul este doar restul...", a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo