Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, Juventus și Bayern, lăsate cu "ochii-n soare" de Antonio Rudiger! Cu cine negociază

Irina Aldea

Publicat 31/03/2022 la 18:38 GMT+3

Dorit de mai multe cluburi uriașe din Europa, precum Real Madrid, Juventus sau Bayern Munchen, Antonio Rudiger negociază cu o mare rivală.

Antonio Rudiger

Credit imagine: Getty Images

Aflat în ultimele șase luni de contract cu Chelsea, Antonio Rudiger își caută echipă. Deși nu duce deloc lipsă de oferte la cluburi uriașe din Europa, fundașul negociază cu o rivală care nu era pe lista echipelor care-l doresc pe fotbalist, cel puțin până acum. Este vorba despre Barcelona, care dă lovitură după lovitură pe piața transferurilor, după mai multe luni foarte dificile.
Fundașul central al lui Chelsea va părăsi echipa londoneză în această vară, după cinci sezoane petrecute pe Stamford Bridge. Inițial, Real Madrid s-a aflat în pole-position, însă săptămâna trecută Juventus părea foarte aproape să obțină un acord cu fotbalistul. Acum, situația s-a schimbat total, iar Sky News anunță că Rudiger e în negocieri avansate cu Barcelona.
CITEȘTE ȘI:

Antonio Rudiger, foarte aproape de Barcelona, anunță Sky News

Sursa citată precizează că oficialii Barcelonei și impresarul fotbalistului, Sahr Senesie, s-au întâlnit miercuri seara pentru a negocia mutarea. Potrivit presei din Spania, negocierile dintre cele două părți au avut loc într-un hotel din Barcelona și ar fi durat în jur de trei ore. Spaniolii scriu de asemenea că interesul Barcelonei este real, dar deocamdată mai mult de tip contemplativ: studiază toate opțiunile pentru orice eventualitate.
Mai exact, clubul blaugrana ar putea avea nevoie de o alternativă la Araujo, deși salariul mare al lui Rudiger face ca totul să fie o operațiune complicată pentru Barcelona, care pariază pe o limită salarială riguroasă. Rudiger, care cere un salariu de aproximativ 55 de milioane de euro, s-ar încadra cu greu în această limitare.
Rudiger a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Chelsea din ultimii ani, iar Thomas Tuchel și-ar fi dorit ca fundașul german să continue pe Stamford Bridge. În acest moment, Chelsea nu mai poate vinde sau cumpăra jucători, dar nici nu mai poate prelungi contracte, în urma sancțiunilor guvernului britanic care îl vizează pe patronul echipei, Roman Abramovich.
Premier League 2,3,4 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo