Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Revoltă în vestiarul lui Tottenham! "Nuno trebuie să plece" este mesajul vedetelor către Daniel Levy

Ion Alexandru

Publicat 01/11/2021 la 08:55 GMT+2

Tottenham - Manchester United 0-3 a fost picătura care a umplut paharul nemulțumirilor din vestiarul lui Tottenham. Englezii scriu că vedetele lui Spurs îi cer patronului Levy să-l demită pe Nuno Espirito Santo. Tottenham vrea să-i sufle lui Newcastle managerul!

Harry Kane și Nuno Espirito Santo

Credit imagine: Eurosport

Tottenham a capitulat sâmbătă în fața unui adversar care era în derivă. Înfrângerea cu 3-0 în fața lui Manchester United i-ar putea fi fatală lui Nuno Espirito Santo. Cel de-al doilea manager portughez de la Tottenham din ultimele luni i-a înfuriat pe liderii vestiarului, iar discuția a ajuns la urechile patronului Daniel Levy. Cotidianul englez Mirror scrie că golgheterul Harry Kane are o relație "lipsită de entuziasm" cu Nuno, în timp ce Lloris, Hojbjerg sau Lucas Moura nu sunt încântați de tactica defensivă pe care portughezul o vrea la Spurs. Harry Winks a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Manchester United, Dele Alli este o rezervă fără prea multe minute pe teren, iar cel mai scump jucător din istoria clubului Ndombele este nemulțumit că a jucat puțin în ultimul meci.
picture

Tottenham – Man United 0-1. Cristiano Ronaldo deschide scorul în fața lui Spurs

După Tottenham - Manchester United 0-3, danezul Hojbjerg a lăsat să se înțeleagă că atmosfera în cadrul lotului este tensionată.
"Este inacceptabil să ne prezentăm în acest mod la un meci cu Manchester United! Pe teren propriu, Spurs ar trebui să arate caracter, pasiune și determinare. Nu am avut așa ceva. Ar fi bine să nu spun mai multe" a declarat Hojbjerg.
  • 2 ore și 16 minute fără șut pe poartă
Tottenham este într-o perioadă foarte slabă din punct de vedere ofensiv. Așa ceva nu s-a văzut nici în perioada în care Jose Mourinho era atacat din toate părțile pentru stilul ultradefensiv. Harry Kane, în minutul 44 al meciului pierdut cu West Ham, a fost ultimul care a șutut pe poarta adversă.
picture

Rezumatul meciului Tottenham – Man United. Ronaldo, Cavani și Rashford, goluri pentru "diavoli"

Spurs a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri, iar fanii au văzut destul pentru a-și da seama că Nuno Espirito Santo nu este omul potrivit la locul potrivit. "We want Nuno out!" (n.r. Vrem ca Nuno să plece) s-a auzit din tribunele lui Tottenham Stadium în finalul partidei pierdute categoric în fața lui Manchester United.

Tottenham îl vrea din nou pe Paulo Fonseca

Nuno Espirito Santo a venit la Tottenham în această vară. Președintele Daniel Levy a mai dat afară un singur manager la fel de repede. Francezul Jacques Santini a fost demis după doar 11 meciuri în noiembrie 2005. Nuno a debutat furtunos și după 3 etape în care a câștigat tot era pe primul loc în Premier League. Succesele cu Manchester City, Wolves și Watford au fost uitate rapid și în doar 2 luni, managerul portughez este foarte aproape de a fi demis. 5 înfrângeri în ultimele 7 partide, jucate în toate competițiile, au demolat armonia din vestiarul lui Tottenham. E clar că Levy va trebui să cântărească foarte bine, iar decizia ar putea fi luată după etapa următoare pentru ca noul manager să aibă timp de acomodare cu ocazia pauzei dedicate echipelor naționale din noiembrie.
picture

Tottenham – Man United 0-2. Cavani dublează avantajul "diavolilor roșii" din pasa lui Ronaldo

Paulo Fonseca este numele vehiculat din nou pentru preluarea acestei funcții de manager la Tottenham. Portughezul cu rezultate bune la Șahtior, dar cu probleme la Roma a avut un acord verbal cu Levy în iunie. Atunci, noul director sportiv Paratici a preferat angajarea lui Nuno Espirito Santo din două considerente: știe mai bine campionatul și Fonseca era prea ofensiv.
Fonseca a fost intervievat și pentru a prelua pe Newcastle, dar noii patroni saudiți ezită, iar Tottenham ar putea profita dacă se mișcă mai repede.
Există voci care spun că Antonio Conte ar fi visul cel mare pentru Levy, dar aducerea italianul care a fost campion în Premier League cu Chelsea reprezintă o cheltuială foarte mare. Conte cere un salariu mult mai mare decât Nuno sau Paulo Fonseca, dar și investiții masive pentru aducerea unor fotbaliști care să se plieze pe stilul său.
O variantă de compromis ar fi instalarea ca interimar a lui Ryan Mason. Englezul a condus-o pe Tottenham și în finalul sezonului precedent după demiterea lui Mourinho.
Cine ar fi mai potrivit pentru Tottenham?
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo