Chelsea a terminat 2-2 în derby-ul cu Liverpool, în partida de duminică seara, dar subiectul care arde în acest moment pe Stamford Bridge este Romelul Lukaku.
Cuvintele de dragoste ale lui atacantului belgian pentru Inter și împotriva antrenorului său Thomas Tuchel, vinovat că pune în practică un modul tactic care nu i-a fost foarte convenabil, au creat mai mult decât o dispoziție proastă.
În primul rând la Chelsea, managerul german l-a trimis pe belgian în tribune, în derby-ul de duminică. Apoi, chiar și în anturajul lui Big Rom s-au inflamat lucrurile. El a susținut că a solicitat o reînnoire a contractului la Inter, dar nu a obținut-o. Dar această opțiune nu a fost luată în considerare de agenții jucătorului, având în vedere situația economică dificilă în care se afla clubul nerazzurri.
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM 14 ORE

Romelul Lukaku nu are nicio șansă să revină la Inter Milano

O întâlnire între Romelu Lukaku și Thomas Tuchel, despre care se spune că ar urma să aibă loc la începutul acerstei săptămâni, ar putea restabili un oarecare calm în tabăra celor de la Chelsea. Reconcilierea este singura cale posibilă, cel puțin până în vară.
https://i.eurosport.com/2021/12/29/3278370.jpg
Lukaku ar dori să revină la Inter, dar nu existăo cale de întoarcere pentru belgian. Chelsea a plătit 115 milioane de euro. Apoi, clubul îi achită un salariu anul de 12 milioane de euro plus bonusuri.
Campioana Italiei nu-și permite astfel de cifre în acest moment. care, în plus, trebuie să urmeze o politică de limitare a costurilor.

Antonio Conte l-ar vrea, dar o negociere Tottenham – Chelsea pare imposibilă

Calcio Mercato susține că Antonio Conte, omul cu care a lucrat la Inter Milano, l-ar primit cu brațele deschise la Tottenham. Și Lukaku ar fi chiar prima alegere a managerului italian în cazul în care Harry Kane va pleca în cele din urmă la Manchester City.
Totuși, o afacere Chelsea – Tottenham pare la rândul ei imposibiliă, mai spune sursa citată, din cauza relației proaste dintre cei doi proprietari ai cluburilor.
Lui Daniel Levy nu i-a plăcut încercarea lui Abramovici de a-l lui pe Luka Modric în 2011 de la Tottenham, dar mai ales după ce l-a deturnat pe William în 2013, care a semnat cu Chelsea la câteva ore distanță după ce efectuase examenul medical la Spurs. Greu de crezut căgrupările pot sta în jurul unei mese pentru a vorbi despre Lukaku.
Lukaku și-a dat foc la valiză, potrivit unei expresii populare, după declarațiile de săptămâna trecută și chiar dacă Tuchel îl va readuce în echipă, belgianul va avea acum de lucrat și la relația cu actualii colegi. Mai ales că declarațiile luia făcut furori și în vestiar.
Colegii au rămas la rândul lor uimiți, precizează mass-media din Anglia, iar Lukaku nu prea are susținători în urma comentariilor sale controversate. Așadar, el nu ar avea sprijinul în a forța o plecare în luna ianuarie de la Chelsea.
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
ACUM O ZI
Premier League
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Liverpool! AC Milan, viitoarea destinație
ACUM O ZI