Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, impresionant în tricoul lui United! Cifrele portughezului în meciul cu West Ham

Bianca Dumitru

Publicat 21/09/2021 la 14:28 GMT+3

Cristiano Ronaldo a impresionat de la revenirea la Manchester United. Portughezul a înscris 4 goluri în primele 3 meciuri disputate în tricoul 'diavolilor roșii', iar în weekend s-a remarcat cel mai rapid fotbalist din duelul cu West Ham, atingând o viteză impresionantă.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo este într-o formă de zile mari și pare că a prins aripi odată cu revenirea la Manchester United. Portughezul a înscris 4 goluri în primele 3 meciuri disputate în tricoul 'diavolilor roșii' și a avut unele dintre cele mai bune cifre în meciul cu West Ham.
Starul lusitan în vârstă de 36 de ani a semnat cele mai multe șuturi, 13, fiind și fotbalistul cu cel mai mare număr de șuturi din interiorul careului (12) și cele mai multe șuturi pe poartă (7).
Mai mult, în meciul din a cincea etapă a Premier League, Ronaldo a fost cel mai rapid jucător de pe teren. Potrivit site-ului oficial al celor de la Manchester United, portughezul a fost înregistrat cu 32,51 km/h, singurul care s-a apropiat de performanța sa fiind Aaron Wan-Bissaka, care a avut o viteză de 32,41 km/h. De cealaltă parte, cel mai rapid jucător de la West Ham a fost Jarrod Bowen, care a înregistrat o viteză de 31,29 km/h.
Viteza lui Cristiano Ronaldo s-a făcut remarcată și în 2020, când lusitanul a fost pe locul 6 într-un clasament al celor mai rapizi fotbaliști din lume, fiind depășit în top doar de jucători mult mai tineri decât el: Alphonso Davies, Achraf Hakimi, Adama Traore, Kylian Mpappe și Erling Haaland.
picture

West Ham - Manchester United 1-1. Cristiano Ronaldo aduce egalarea pentru "diavoli" la Londra

Ce a zis Sir Alex Ferguson despre Ronaldo în 2015

Atât Messi, cât și Ronaldo au fost parte a unor transferuri spectaculoase în fereastra de mercato din vară. Toate publicațiile din lume au titrat despre mutările celor doi în Ligue 1, respectiv Premier League. Dacă portughezul a făcut o figură frumoasă pe Old Trafford și a marcat în fiecare meci de la revenire, Leo Messi nu a reușit până acum să spargă gheața la PSG.
Toată suflarea iubitorilor de fotbal din lume aștepta ca Messi să marcheze până acum la PSG, însă argentinianul nu a reușit acest lucru. De partea cealaltă, Ronaldo a înscris 4 goluri în 3 apariții la Manchester United. Într-o conversație purtată cu legenda snooker-ului, John Parrott, Ferguson a spus că Ronaldo este capabil să înscrie pentru orice echipă din lume, indiferent de dificultatea campionatului în care se află.
"Oamenii vorbesc și comentează despre cine e cel mai bun fotbalist din lume. Unii spun că e Messi și nu poți să-i contrazici, dar eu spun că Ronaldo ar putea juca pentru Millwall, Queens Park Rangers, Doncaster Rovers, oricine vrei și-ți trece prin cap, și ar putea înscrie un hattrick în fiecare meci. De Messi nu sunt așa de sigur că ar reuși asta. Ronaldo e rapid, e fantastic în jocul aerian, e curajos. Messi e și el puternic, îndrăzneț, dar cred că el este un fotbalist pentru Barcelona", a spus Ferguson la acea vreme.
Program meciuri Premier League etapa 6, Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo