Cel puțin încă doi jucători de la Manchester United au dat alte rezultate pozitive la testele pentru Covid-19, înainte de a reveni miercuri la baza de antrenament Carrington, informează Daily Mail. Vedetele primei echipe și-au reluat activitatea după o zi în care li s-a recomandat să stea acasă. Luni, o serie de componenți ai echipei au avut teste pozitive.
Meciul de marți cu Brentford a fost amânat, iar Manchester United continuă să țină informată Premier League, cu evoluția pandemică din cadrul lotului. Nu este exclus ca și întâlnirea cu Brighton de pe Old Trafford să fie amânată.
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM 11 ORE
Pentru azi, ședința de pregătire a fost redusă ca timp, iar la antrenament au fost aduși și jucători mai tineri pentru a crește efectivul.

Manchester United va solicita probabil și amânarea partidei cu Brighton

Sursa citată susține căPremier League a avut reprezentanți prezeți la Carrington, pentru a monitoriza ce protocoale sunt respectate, deoarece cel mai recent val de infectări din Angliaamenință să perturbe cluburile din întreaga țară.
Au existat anumite îngrijorări că, deși Manchester United a declarat căactivitatea primei echipe au fost întreruptă marți și toți membrii echipei au rămas în izolare, pentru a minimiza riscul de infectare suplimentară, alte 130 de persoane au fost prezente ieri la baza Carrington, echipa feminină plus grupele U18 și U23. Acestea s-au antrenat și au avut mesele festive de Crăciun.
Managerul Ralf Rangnick și staff-ul lui au supravegheat antrenamentul de azi, în timp ce unii jucători au continuat, de asemenea, să lucreze la recuperea lor după accidentări.
Clubul este într-un contact direct cu oficialii Premier League, dar lucrurile par destul de clare, nu se așteaptă ca vreunul dintre jucătorii afectați de Covid-19 să fie disponibil în acest weekend.
Tot azi, conducerea Premier League a amânat partida Burnley – Watford, cu aproximativ 3 ore înainte de start, după ce în tabăra oaspeților a izbucut, de asemenea, un focar de infecție.
Pe de altă parte, managerii Brendan Rodgers și Antonio Conte au solicitat ca partida Leicester – Tottenham, programată joi, de la ora 21:45. Săfie amânată, ambele gruăări având mai multe czauri de coronavirus. În acest caz, Premier League nu a schimbat statusul partidei.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271720.jpg
Premier League
Manchester United pregătește deja perioada de mercato din vară! Pe cine au pus ochii "diavolii"
ACUM O ZI
Premier League
Christian Eriksen negociază cu un club din Premier League! Ce echipă l-a ofertat pe mijlocașul danez
IERI LA 12:01