Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

S-a mărit numărul de jucători infectați cu covid la Manchester United. Partida cu Brighton este și ea în pericol

Andrei Nicolae

Publicat 15/12/2021 la 22:19 GMT+2

O parte din vedetele echipei Manchester United s-au întors azi la baza Carrington, dar au apărut și alte teste pozitive. Pentru un antrenamet cu timp limitat, lotul a fost completat cu câțiva jucători tineri.

Donny van de Beek and Jadon Sancho of Manchester United in action during a first team training session at Carrington Training Ground on August 13, 2021 in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Cel puțin încă doi jucători de la Manchester United au dat alte rezultate pozitive la testele pentru Covid-19, înainte de a reveni miercuri la baza de antrenament Carrington, informează Daily Mail. Vedetele primei echipe și-au reluat activitatea după o zi în care li s-a recomandat să stea acasă. Luni, o serie de componenți ai echipei au avut teste pozitive.
Meciul de marți cu Brentford a fost amânat, iar Manchester United continuă să țină informată Premier League, cu evoluția pandemică din cadrul lotului. Nu este exclus ca și întâlnirea cu Brighton de pe Old Trafford să fie amânată.
Pentru azi, ședința de pregătire a fost redusă ca timp, iar la antrenament au fost aduși și jucători mai tineri pentru a crește efectivul.

Manchester United va solicita probabil și amânarea partidei cu Brighton

Sursa citată susține căPremier League a avut reprezentanți prezeți la Carrington, pentru a monitoriza ce protocoale sunt respectate, deoarece cel mai recent val de infectări din Angliaamenință să perturbe cluburile din întreaga țară.
Au existat anumite îngrijorări că, deși Manchester United a declarat căactivitatea primei echipe au fost întreruptă marți și toți membrii echipei au rămas în izolare, pentru a minimiza riscul de infectare suplimentară, alte 130 de persoane au fost prezente ieri la baza Carrington, echipa feminină plus grupele U18 și U23. Acestea s-au antrenat și au avut mesele festive de Crăciun.
Managerul Ralf Rangnick și staff-ul lui au supravegheat antrenamentul de azi, în timp ce unii jucători au continuat, de asemenea, să lucreze la recuperea lor după accidentări.
Clubul este într-un contact direct cu oficialii Premier League, dar lucrurile par destul de clare, nu se așteaptă ca vreunul dintre jucătorii afectați de Covid-19 să fie disponibil în acest weekend.
Tot azi, conducerea Premier League a amânat partida Burnley – Watford, cu aproximativ 3 ore înainte de start, după ce în tabăra oaspeților a izbucut, de asemenea, un focar de infecție.
Pe de altă parte, managerii Brendan Rodgers și Antonio Conte au solicitat ca partida Leicester – Tottenham, programată joi, de la ora 21:45. Săfie amânată, ambele gruăări având mai multe czauri de coronavirus. În acest caz, Premier League nu a schimbat statusul partidei.
Program Premier League etapa 17
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo