Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

S-au stabilit datele primelor trei restanțe din lista de 18 meciuri amânate în Premier League

Andrei Nicolae

Actualizat 03/01/2022 la 14:50 GMT+2

Partidele Southampton vs Brentford, Everton vs Leicester și West Ham vs Norwich au fost reprogramate săptămâna viitoare.

Everton's English striker Dominic Calvert-Lewin reacts after missing a penalty kick during the English Premier League football match between Everton and Brighton and Hove Albion at Goodison Park in Liverpool, north west England on January 2, 2022

Credit imagine: Getty Images

Anglia a fost afectatăputernic de noua variantă de coronavirus, iar infectările au atins inclusiv fotbalul din Anglia. De la jumătatea lunii decembrie și până la începutul acestui an au fost amânate nu mai puțin de 17 jocuri din cauza coronavirusului și a accidentărilor din loturi.
Un alt joc, Burnley – Tottenham, nu s-a putut juca la finalul lunii noiembrie din cauza condițiilor meteo, astfel că în acest moment, la nivelul primei ligi, sunt nu mai puțin de 18 restanțe.
Premier League a reprogramat deja primele trei jocuri de pe lista întâlnirilor ce trebuie reprogramate, la mijlocul săptămânii viitoare, dupăparyidele din FA Cup, care vor avea loc în weekend.

Primele trei restanțe au fost reprogramate în 11-12 ianuarie

Astfel, Southampton vs Brentford, Everton vs Leicester, West Ham vs Norwich au deja date noi. Primele douădispute au loc pe 11 ianuarie, iar joc de la Londra se va desfășura o zi mai târziu.
Dintre cele 6 echipe amintite mai sus, Everton și Leicester au fost cele mai afectate grupări din această perioadă, având în fațăcâte trei jocuri restanță.
În acest moment, Burnley este echipa din Premier League cu cele mai multe restanțe, având patru jocuri de reprogramat. Interesant este faptul că trupa lui Sean Dyche a avut trei partide amânate din motive de coronavirus la ceerea adversarilor. Două dintre ele, cu Watford și Aston Villa, chiar cu două ore înainte de start.
Cu trei restanțe, în afară de Everton și Leicester, mai sunt Tottenham, Leicester și Watford.
Meciuri amânate din cauza COVID-19, în Premier League
  • Etapa 21: Leicester – Norwich, Southampton - Newcastle
  • Etapa 20: Leeds - Villa, Arsenal - Wolves, Everton - Newcastle
  • Etapa 19: Burnley - Everton, Liverpool - Leeds, Wolves - Watford
  • Etapa 18: Aston Villa - Burnley, Southampton - Brentford, Watford - Palace, West Ham - Norwich, United - Brighton
  • Etapa 17: Brentford - United, Burnley - Watford, Leicester - Spurs
  • Etapa 16: Brighton - Spurs
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo