Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Se anunță iureș mare la Manchester United – Liverpool. S-a activat alerta roșie!

Andrei Nicolae

Actualizat 18/10/2021 la 11:24 GMT+3

Mass-media din Anglia se așteaptă la un alt protest major din partea susținătorilor înaintea partidei de duminică, din etapa a 9-a, programată pe Old Trafford. Înaintea meciului direct din sezonul trecut, fanii au invadat terenul, iar jocul a fost amânat

Harry Maguire, Scott McTominay and Bruno Fernandes for Manchester United against Leicester City.

Credit imagine: Getty Images

Frustrarea crește în rândul fanilor Manchester United după un început inconsecvent al echipei lui Ole Gunnar Solskjaer. "Diavolii roșii" au fost învinși în weekend de Leicester cu 4-2, astfel că au ajuns la trei partide consecutive în campionat fără victorie, în contextul în care principalele rivale, Chelsea, Liverpool și Manchester City zburdă.
picture

Rezumatul unui meci fabulos: Leicester – Manchester United 4-2 pentru "vulpile" lui Rodgers

După acest ultim rezultat, oficialii echipei Manchester United se tem de repetarea scenelor șocante din luna mai, înaintea partidei cu Liverpool, potrivit Daily Star. Atunci, fanii au intrat pe Old Trafford, care era închis, ceea ce a dus la amânarea jocului. Unii suporteri au și fost arestați după confruntările cu poliția. Atunci, jucătorii de la Manchester United au fost împiedicați să părăsească hotelul Lowry pentru a ajunge la stadion pentru meci. Cele două formații sunt adversare și în weekend, în etapa a 9-a din Premier League.
Fans von Manchester United stürmen den Platz

Se anunță iureș mare la Manchester United – Liverpool. S-a activat alerta roșie!

Clubul vrea să evite repetarea scenelor din luna mai și se consultă cu autoritățile, inclusiv cu poliția din Greater Manchester, pentru a se asigura că au securitatea necesară. Proprietarii clubului au fost frecvent criticați de suporteri, iar acum se tem că frustrările se vor intensifica din nou.
Lucrurile nu merg deloc bine pentru Manchester United, deși s-a punctat serios pe piața transferurilor în vară. Înaintea închiderii ferestrei de transfer a fost adus Cristiano Ronaldo. Iar mai devreme s-au plătit bani grei pentru achizițiile lui Jadon Sancho și Raphael Varane. Așadar, a existat destul optimism în tabăra lui Ole Gunnar Solskjaer. Dar lucrurile merg în aceste zile departe de așteptări. Echipa are o singură victorie în ultimele 5 jocuri, în toate competițiile, și aceasta obținută în minutul 95 (2-1 cu Villarreal în Liga Campionilor). Iar victoriile cu West Ham United și Wolverhampton de mai devreme au fost obținute cu multă șansă.
Pe fondul lipsei de consecvență, frustrarea a crescut în rândul fanilor Manchester United, văzând și ce se întâmplă în tabele adverse. Liverpool a câștigat, spre exemplu, cu 5-0 la Watford în ultima rundă.
Manchester United se află în prezent pe locul șase în Premier League, fiind la 4 puncte de liderul Chelsea. Lucrurile complicate nici nu au început însă pentru club. Uneori a existat o lipsă de coeziune în rândul jucătorilor, Solskjaer luptându-se deseori să obțină echilibrul corect între apărare și atac, potrivit Daily Mail.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo