Frustrarea crește în rândul fanilor Manchester United după un început inconsecvent al echipei lui Ole Gunnar Solskjaer. "Diavolii roșii" au fost învinși în weekend de Leicester cu 4-2, astfel că au ajuns la trei partide consecutive în campionat fără victorie, în contextul în care principalele rivale, Chelsea, Liverpool și Manchester City zburdă.

Rezumatul unui meci fabulos: Leicester – Manchester United 4-2 pentru "vulpile" lui Rodgers

După acest ultim rezultat, oficialii echipei Manchester United se tem de repetarea scenelor șocante din luna mai, înaintea partidei cu Liverpool, potrivit Daily Star. Atunci, fanii au intrat pe Old Trafford, care era închis, ceea ce a dus la amânarea jocului. Unii suporteri au și fost arestați după confruntările cu poliția. Atunci, jucătorii de la Manchester United au fost împiedicați să părăsească hotelul Lowry pentru a ajunge la stadion pentru meci. Cele două formații sunt adversare și în weekend, în etapa a 9-a din Premier League.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
https://i.eurosport.com/2021/05/02/3125177.jpg

Se anunță iureș mare la Manchester United – Liverpool. S-a activat alerta roșie!

Clubul vrea să evite repetarea scenelor din luna mai și se consultă cu autoritățile, inclusiv cu poliția din Greater Manchester, pentru a se asigura că au securitatea necesară. Proprietarii clubului au fost frecvent criticați de suporteri, iar acum se tem că frustrările se vor intensifica din nou.
Lucrurile nu merg deloc bine pentru Manchester United, deși s-a punctat serios pe piața transferurilor în vară. Înaintea închiderii ferestrei de transfer a fost adus Cristiano Ronaldo. Iar mai devreme s-au plătit bani grei pentru achizițiile lui Jadon Sancho și Raphael Varane. Așadar, a existat destul optimism în tabăra lui Ole Gunnar Solskjaer. Dar lucrurile merg în aceste zile departe de așteptări. Echipa are o singură victorie în ultimele 5 jocuri, în toate competițiile, și aceasta obținută în minutul 95 (2-1 cu Villarreal în Liga Campionilor). Iar victoriile cu West Ham United și Wolverhampton de mai devreme au fost obținute cu multă șansă.
Pe fondul lipsei de consecvență, frustrarea a crescut în rândul fanilor Manchester United, văzând și ce se întâmplă în tabele adverse. Liverpool a câștigat, spre exemplu, cu 5-0 la Watford în ultima rundă.
Manchester United se află în prezent pe locul șase în Premier League, fiind la 4 puncte de liderul Chelsea. Lucrurile complicate nici nu au început însă pentru club. Uneori a existat o lipsă de coeziune în rândul jucătorilor, Solskjaer luptându-se deseori să obțină echilibrul corect între apărare și atac, potrivit Daily Mail.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47