Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șefii lui Manchester United trec la fapte! Antrenorul cu cele mai mari șanse să-i ia locul lui Rangnick

Irina Aldea

Publicat 20/03/2022 la 11:26 GMT+2

Manchester United are un sezon departe de așteptări, iar șefii de pe Old Trafford sunt nerăbdători să anunțe numirea unui tehnician care să-i ducă pe "diavolii roșii" pe culmile succesului.

Ralf Rangnick

Credit imagine: Getty Images

Fanii "diavolilor roșii" sperau că Ralf Rangnick va redresa echipa, după evoluțiile slabe ale echipei din mandatul lui Ole Gunnar Solskjaer, însă nici germanul nu a reușit să facă minuni la Manchester United. Din acest motiv, șefii de pe Old Trafford vor să anunțe cât mai repede un succesor permanent, care să schimbe cu totul fața echipei.
Numirea lui Rangnick în funcția de antrenor a fost din start o soluție de avarie, iar acum, șefii lui United sunt hotărâți să treacă la fapte. Acum, presa din Anglia scrie că Erik ten Hag este principala țintă pentru postul de antrenor la Manchester United. Olandezul este acum favorit să preia banca tehnică a "diavolilor roșii", mai ales datorită stilului său ofensiv de joc.
CITEȘTE ȘI:

Erik ten Hag, favorit să devină antrenorul lui Manchester United

Deși toate privirile sunt îndreptate asupra lui Erik ten Hag, șefii de pe Old Trafford nu renunță nici la varianta Mauricio Pochettino. Argentinianul se află sub o presiune imensă la PSG, după eliminarea din Champions League, iar plecarea sa de la sfârșitul sezonului pare iminentă. Antrenorul argentinian nu a reușit să profite de atacul său stelar format din Mbappe, Messi și Neymar, pierzând calificarea în sferturile celei mai importante competiții intercluburi din Europa.
Managerul lui PSG a anunțat conducerea de pe Old Trafford că vrea să fie considerat drept prima opțiune pentru preluarea postului de antrenor, până să înceapă concret discuțiile, potrivit surselor din Anglia. Deși numele lui Tuchel a fost de asemenea vehiculat în legătură cu Manchester United, germanul a respins cu vehemență zvonurile că ar putea deveni manager în locul lui Rangnick.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo