Fanii "diavolilor roșii" sperau că Ralf Rangnick va redresa echipa, după evoluțiile slabe ale echipei din mandatul lui Ole Gunnar Solskjaer, însă nici germanul nu a reușit să facă minuni la Manchester United. Din acest motiv, șefii de pe Old Trafford vor să anunțe cât mai repede un succesor permanent, care să schimbe cu totul fața echipei.
Numirea lui Rangnick în funcția de antrenor a fost din start o soluție de avarie, iar acum, șefii lui United sunt hotărâți să treacă la fapte. Acum, presa din Anglia scrie că Erik ten Hag este principala țintă pentru postul de antrenor la Manchester United. Olandezul este acum favorit să preia banca tehnică a "diavolilor roșii", mai ales datorită stilului său ofensiv de joc.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23

Erik ten Hag, favorit să devină antrenorul lui Manchester United

Deși toate privirile sunt îndreptate asupra lui Erik ten Hag, șefii de pe Old Trafford nu renunță nici la varianta Mauricio Pochettino. Argentinianul se află sub o presiune imensă la PSG, după eliminarea din Champions League, iar plecarea sa de la sfârșitul sezonului pare iminentă. Antrenorul argentinian nu a reușit să profite de atacul său stelar format din Mbappe, Messi și Neymar, pierzând calificarea în sferturile celei mai importante competiții intercluburi din Europa.
Managerul lui PSG a anunțat conducerea de pe Old Trafford că vrea să fie considerat drept prima opțiune pentru preluarea postului de antrenor, până să înceapă concret discuțiile, potrivit surselor din Anglia. Deși numele lui Tuchel a fost de asemenea vehiculat în legătură cu Manchester United, germanul a respins cu vehemență zvonurile că ar putea deveni manager în locul lui Rangnick.
Premier League
Răspunsul lui Rangnick după zvonurile că va deveni selecționerul Austriei! "Asta am convenit"
29/04/2022 LA 05:33
Liga Campionilor UEFA
Rangnick a criticat dur stilul lui Simeone după eliminarea din UCL! Ce a spus despre arbitraj
16/03/2022 LA 07:56