Chelsea se confruntă cu Middlesbrough în sferturile de finală ale Cupei Angliei în acest weekend (sâmbătă, ora 19:15), iar înaintea acestei confruntări, Thomas Tuchel a respins zvonurile că ar putea deveni managerul echipei Manchester United.
Viitorul germanului pe Stamford Bridge a fost pus sub semnul întrebării în ultimele săptămâni, în urma sancțiunilor impuse de guvernul bitanic proprietarului rus Roman Abramovich. Dar Tuchel și-a reiterat dorința de a rămâne la club, despre care susține că îi oferă "tot ce are nevoie pentru a mă face fericit".
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 15 MINUTE
"De fapt, nu am nicio reacție la zvonuri. Simțiți că sunt mai puțin implicat la club? Absolut nu. Am spus de multe ori că îmi place să fiu aici, iar clubul are tot ce trebuie să mă facă fericit. Avem o mulțime de motive pentru a rămâne la Chelsea. Fac tot ce pot și am simțit sprijinul aici încă din prima zi. Asta mă face să mă simt în siguranță, apoi fac tot posibilul să-mi joc rolul și să împing lucrurile înainte", a comentat Thomas Tuchel într-o conferință de presă.
Jamie Carragher, fost jucător la Liverpool, în prezent expert la Sky Sports, a sugerat zilele trecute că Manchester United ar trebui să se intereseze despre disponibilitatea lui Thomas Tuchel.

Thomas Tuchel, unul dintre puținii manageri care poate concura cu Jurgen Klopp și Pep Guardiola

Pe de altă parte, Carragher a susținut că Thomas Tuchel este cea mai importantă persoană pe care noul proprietar de la Chelsea va trebui să o păstreze după preluarea clubului: "În ceea ce-l privește pe Thomas Tuchel, el este unul dintre puținii manageri din fotbalul mondial care poate concura cu Jurgen Klopp și Pep Guardiola, fie că este în Premier League sau în Liga Campionilor."
Ofertele pentru cumpărarea clubului Chelsea pot fi făcute până vineri seara. Tuchel a susținut că va încerca să mențină cultura care există în prezent la Chelsea, indiferent cine va veni după Abramovich ca proprietar.
"Sunt sub contract și de aceea sunt gata să-mi joc rolul și să mă adaptez. Să vedem ce urmează. Sunt vremuri nesigure, iar incertitudinea poate crea unor oameni frică și asta este complet normal. Dar putem avea încredere și în ceea ce avem în cultura clubului și în calitatea grupului. Rămânem pozitivi și sperăm că noilor proprietari le place să câștige, asta ar fi un mare plus", a mai precizat Tuchel.
Chelsea și-a aflat azi adversarul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, este vorba despre Real Madrid. În sezonul trecut, gruparea de pe Stamford Bridge a eliminat formația spaniolă în semifinale, după 1-1 şi 2-0.
Premier League
Pep Guardiola, înaintea ultimei etape din Premier League: "E un privilegiu"
ACUM O ORĂ
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
ACUM 10 ORE