Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Solskjaer, discurs halucinant după United - Liverpool 0-5. Declarații ridicole

Cristian Mihală

Publicat 24/10/2021 la 22:22 GMT+3

Ole Gunnar Solskjaer a avut un discurs halucinant după ce Liverpool s-a distrat cu Manchester United, scor 5-0, pe Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjaer after Manchester United's 5-0 defeat to Liverpool.

Credit imagine: Getty Images

United a fost un sparring-partner pentru ofensiva de neoprit a lui Liverpool, singura formație neînvinsă din Premier League. Solskjaer a fost surclasat de Klopp la toate capitolele și, deși la începutul discursului și-a asumat vina pentru rezultat, ulterior a avut mai multe gafe care i-au făcut pe jurnaliștii englezi să zâmbească.
"E greu să spui altceva în afară că e cea mai neagră zi de când îi conduc de pe margine pe acești băieți. Nu am fost destul de buni nici din punct de vedere individual, nici ca echipă. Nu poți să le oferi celor de la Liverpool atât de multe oportunități, știam asta, dar din păcate asta s-a întâmplat. Am lăsat spații, iar ei au fost cinici și au marcat la fiecare șansă. Al treilea gol a decis definitiv soarta meciului", și-a început Solskjaer discursul, potrivit Sky Sports.
CITEȘTE ȘI

Solskjaer, explicații neverosimile după United - Liverpool 0-5

Norvegianul a vorbit la superlativ despre stafful său tehnic, pentru ca apoi să explice de ce a folosit o abordare atât de ofensivă în debutul meciului, expunându-se enorm. Solskjaer a folosit ca argument faptul că la fel a jucat cu Liverpool în ultimii doi ani și jumătate.
Singura problemă e că în acea perioadă United nu a câștigat vreodată contra marii rivale, în campionat. A obținut doar un succes, în FA Cup, 3-2. La ultima vizită a lui Liverpool pe Teatrul Viselor, în primăvară, Salah&Co s-au impus cu 4-2.
"Eu sunt vinovat. Stafful tehnic al lui United e foarte, foarte bun, e briliant. Eu am fost cel care a decis tactica și abordarea partidei. În ultimii doi ani și jumătate am avut aceeași abordare în partidele cu Liverpool, dar azi ei au fructificat fiecare ocazie pe care și-au creat-o. Suntem Manchester United și vreau ca întotdeauna să controlăm meciurile, să arătăm autoritate pe teren, dar azi nu s-a întâmplat așa", a mai spus Ole.
Ridicolul declarațiilor sale a atins apogeul în momentul în care a încercat să justifice rușinea de azi făcând trimitere la o altă partidă în care United a fost surclasată. Anul trecut, "diavolii" au fost învinși de Spurs cu un scor de tenis, iar Ole pare mulțumit de meciul de azi, prin comparație. Mai mult, el a explicat că nu va demisiona, deși majoritatea fanilor cer asta, susținând că a dus echipa "prea departe" pentru a renunța. United e în prezent pe 7, la 8 puncte de Chelsea și nu a mai învins pe nimeni pe Old Trafford de o lună și jumătate, de la victoria cu United.
"Sezonul trecut am pierdut cu 6-1 cu Spurs și am făcut un meci mult mai rău. Nici nu se poate compara cu ce a fost în seara asta. Nu mă voi da la o parte, am ajuns prea departe ca grup. Suntem prea aproape de ce ne-am propus ca să renunț acum", a concluzionat Solskjaer.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo