Manchester United nu traversează o perioadă foarte bună în Premier League, reușind să obțină un singur punct în ultimele trei etape, iar presiunea apasă din ce în ce mai tare pe umerii lui Ole Gunnar Solskjaer. Iar lucrurile tind să devină și mai dificile, având în față programul "diavolilor roșii": miercuri - meci în Liga Campionilor cu Atalanta, apoi două confruntări în Premier League cu Liverpool și Tottenham.
După înfrângerea din weekend-ul trecut cu Leicester (scor 2-4), partidă în urma căreiaechipa a făcut un meci slab, Jamie Carragher, fost jucător la Liverpool, a susținut că Manchester United are nevoie de un "manager mai bun" pentru a câștiga trofee.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Solskjaer, în corzi! Cum a reacționat la afirmația "Man United are nevoie de un manager mai bun"

Această concluzie trasă în cadrul unei emisiune de fotbal la Sky Sport, care a avut loc luni seara, a stârnit furia lui Ole Gunnar Solskjaer. Managerul norvegian a sugerat drept o încercare de a destabiliza clubul Manchester înaintea confruntării cu Liverpool de duminică.
"Nu, nu mă afectează, dar bineînțeles că ați văzut anumite comentarii din când în când. Nu știam ce a spus acum, dar noi înfruntăm Liverpool duminică, așa că Jamie se uită mereu la toate aceste lucruri mici", a declarat Solskjaer.
Norvegianul se bazează pe susținerea clubului în această perioadă, în condițiile în care contractului a fost prelungit până în 2024. "Am valorile mele, am modul meu de a gestiona situația și cred în mine. Atâta timp cât clubul crede în mine, sunt destul de sigur că părerea lui Jamie Carragher nu va schimba asta", a mai precizat norvegianul.
Înfrângerea cu Leicester din weekend-ul trecut a atras după sine noi semne de întrebare în Anglia, dacă Ole Gunnar Solskjaer poate să conducă Manchester United spre trofee. Presiunea este mai mare, în condițiile în care clubul i-a transferat pe Ronaldo, Varna și Sancho, pentru care a plătit aproape 160 de milioane de euro. Și tocmai plecând de aici, Carragher – expert Sky Sports – consideră că antrenorul lui Manchester United nu are același calibru ca alți manageri de cluburile mari.

Carragher, om cu peste 500 de meciuri la Liverpool

"Ole Gunnar Solskjaer nu va câștiga un titlu în Premier League sau un trofeu în Liga Campionilor, ca manager al Manchester United. Nu se află la nivelul celorlalți manageri, precum Jurgen Klopp, Thomas Tuchel sau Pep Guardiola. Au în spate ani de experiență în ceea ce privește câștigarea unor trofee mari. Ole nu are asta.
Manchester United va câștiga doar FA Cup sau Europa League. Dacă ar câștiga una din aceste două competiții, pentru mine asta nu ar face nicio diferență. Nu m-aș gândi deloc la schimbarea lui Ole Gunnar Solskjaer chiar acum, dar Manchester United trebuie să aibă un manager mai bun dacă nu câștigă niciun trofeu în acest sezon. Nu este o critică la adresa lui Ole, dar au nevoie de un manager care să poată concura cu ceilalți manageri din această ligă", a susținut Carragher, citat de Daily Mail.
Manchester United și Liverpool sunt adversare duminică, de la ora 18:30, în etapa a 9-a din Premier League. Jamie Carragher are peste 500 de meciuri în tricoul echipei Liverpool
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47