Manchester United a obținut sâmbătă seară prima victorie după 4 etape în Premier League, impunându-se cu 3-0 pe terenul celor de la Tottenham. Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani și Marcus Rashford au marcat pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer, care a putut să simtă o ușoară eliberare după acest rezultat, obținut după o săptămână în care viitorul său a fost unul incert pe Old Trafford.

Rezumatul meciului Tottenham – Man United. Ronaldo, Cavani și Rashford, goluri pentru "diavoli"

Antrenorul a putut răsufla ușurat, iar la finalul partidei a ținut să-i laude pe Cristiano Ronaldo și Edinson Cavani, care s-au aflat împreună în primul 11, demonstrând că pot forma un duo extrem de puternic. Solskjaer a declarat că starul uruguay în vârstă de 34 de ani s-a antrenat foarte bine în această săptămână și a precizat că se aștepta să fie multă presiune pe umerii săi la un club atât de mare ca United.
Fotbal
Balonul de Aur 2021 | Messi, pentru a 7-a oară cel mai bun fotbalist al lumii! Toții laureații serii
ACUM 8 ORE
"Am fost aproximativ 3 ani antrenor, iar performanță mai bună ca cea reușită marți la antrenamente de Cavani nu am mai văzut la nimeni. Ronaldo și Cavani joacă bine împreună. Au mult respect unul pentru celălalt, au un control bun și multă calitate în joc. Ei joacă pentru club indiferent de situație. Știu că este vorba despre îmbunătățirea ca grup. Dacă unul dintre ei nu dă tot ceea ce are pentru Man United, nu va putea juca.
Știam că vom fi sub presiune din prima zi când am ajuns aici. Săptămâna aceasta a fost una dificilă pentru jucători, fanii nu au fost mulțumiți. Acesta este doar un meci, urmează altul acum, cel cu Atalanta. Suntem acolo unde suntem și avem responsabilitatea pe care o avem și trebuie să ne bucurăm de ea", a declarat Ole Gunnar Solskjaer, potrivit Sky Sports.

Clauza de reziliere uriașă pe care o are Solskjaer

Soarta lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca lui Manchester United atârnă de un fir de ață. Demiterea norvegianului a apărut din nou pe tapet după eșecul usturător suferit împotriva rivalei Liverpool, scor 0-5, iar oficialii clubului de pe Old Trafford au avut o întâlnire de urgență și au decis să meargă în continuare pe mâna norvegianului, doar până după meciurile cu Tottenham, Atalanta și Manchester City, rezultatele acestor partide urmând a fi definitorii pentru rămânerea lui Solskjaer la echipă.
Chiar dacă rezultatele nu îl vor ajuta, antrenorul norvegian nu are niciun motiv să-și dea demisia. Conform Daily Mail, managerul de pe Old Trafford are o clauză de reziliere foarte mare, în valoare de 7,5 milioane de lire, bani pe care ar urma să-i încaseze doar dacă va fi dat afară.
Solskjaer a ajuns pe banca lui United în 2018 și, în ciuda unor progrese răzlețe pe care le-a cunoscut echipa sub conducerea sa, norvegianul nu a câștigat deocamdată niciun trofeu cu echipa de pe Old Trafford, iar răbdarea fanilor a cam ajuns la sfârșit.
Mai mult, presa britanică a scris că nici jucătorii nu mai au încredere în Solskjaer, chiar dacă la suprafață grupul pare că este unit și fotbaliștii îl susțin în continuare pe antrenor.
Următoarele meciuri ale lui Manchester United sunt programate marți, de la ora 22:00, cu Atalanta, și sâmbătă, de la ora 14:30, cu Manchester City.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Premier League
Ronaldo a răbufnit în ziua decernării Balonului de Aur! Acuzații dure către șeful France Football
ACUM 12 ORE
Premier League
Şi-a distrus Rangnick relaţia cu Ronaldo, înainte să vină la United? Dezvăluirea lui Gary Neville
ACUM O ZI