Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ten Hag a crezut că l-a întors pe Frenkie de Jong din drumul spre City, dar a avut parte de un refuz neașteptat

Bianca Dumitru

Publicat 13/05/2022 la 13:23 GMT+3

Frenkie de Jong este unul dintre fotbaliștii doriți atât de Manchester United, cât și de Manchester City. Deși presa internațională a scris că Erik ten Hag l-a convins pe olandez să semneze cu "diavolii roșii", fotbalistul nu are de gând să evolueze la o echipă care nu joacă în Champions League.

Alfred Schreuder ersetzt Erik ten Hag bei Ajax Amsterdam

Credit imagine: Getty Images

Presa internațională a anunțat că Manchester United a bătut palma cu Frenkie de Jong, fostul său jucător de la Ajax, pentru care Barcelona a plătit o avere. Mijlocașul era și pe lista de priorități a lui Pep Guardiola, la Manchester City, și se părea că trecerea lui pe Etihad va fi doar o formalitate.
Jurnaliștii din Vest au scris că United ar fi avut câștig de cauză datorită relației excelente dintre Ten Hag și mijlocaș, despre care s-a scris că și-ar fi dat deja acordul pentru mutare, înțelegându-se cu oficialii de pe Old Trafford asupra salariului.
După doar câteva ore de la acel anunț, spaniolii de la Cadena Ser au precizat că transferul nu va avea loc. Conform sursei citate, Frenkie de Jong nu vrea să semneze cu Manchester United. Olandezul va accepta să plece de la Barcelona doar la o echipă care va evolua în următorul sezon de Champions League.
Citește și:

9 FOTBALIȘTI, OUT DE LA BARCELONA ÎN VARĂ

Frenkie de Jong este unul dintre jucătorii la care Barcelona ar fi dispusă să renunțe pentru a putea să le facă loc altor fotbaliști, de care Xavi consideră că are nevoie pentru a se lupta pentru cele mai importante trofee în următoarea stagiune.
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, cel puțin 9 fotbaliști vor pleca de pe Camp Nou. Pe lângă De Jong, este vorba și despre Neto, Clement Lenglet, Sergino Dest, Oscar Mingueza, Samuel Umtiti, Riqui Puig, Memphis Depay și Martin Braithwaite, care vor fi disponibili pentru transfer în perioada de mercato de la finalul actualei stagiuni.
În plus, Barcelona se va despărți de Luuk de Jong și Adama Traore, care au fost împrumutați pe Camp Nou în acest sezon, urmând să se întoarcă, în cel mai probabil caz, la echipele lor după încheierea stagiunii. De asemenea, Antoine Griezmann, împrumutat la Atletico Madrid, are șanse mari de a fi transferat definitiv de formația lui Diego Simeone.
În ceea ce îi privește pe Trincao și Miralem Pjanic, care sunt în prezent împrumuți la Wolves și Beșiktaș, aceștia ar putea continua la echipele pentru care au evoluat în actualul sezon, așa cum se întâmplă și cu Philippe Coutinho, care a fost transferat definitiv de Aston Villa. La polul opus, catalanii le-ar putea propune contracte noi lui Dani Alves și Ousmane Dembele.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo