Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ten Hag le-a transmis șefilor lui Man United că Ronaldo nu se va potrivi stilului său de joc

Andrei Nicolae

Publicat 15/04/2022 la 11:22 GMT+3

Erik ten Hag aprobă transferul lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez nu pare să facă parte din planurile viitorului manager de la Manchester United.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Erik ten Hag este gata să devină următorul manager al echipei Manchester United, după ce a ajuns la un acord de principiu cu șefii clubului. Iar una dintre primele măsuri pe care le aprobă este să-i permită luiCristiano Ronaldo să părăsească gruparea de pe Old Trafford în această vară. Starul portughez nu face parte din planurile olandezului pe termen lung.
Vestea poate că îi suprinde pe fanii lui United, care încă îl consideră pe Ronaldo o figură importantă pentru club, în ​​ciuda dificultăților sale din acest sezon. Suporterii au fost extaziați vara trecută, când Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, i-a respins pe rivalii Manchester City, pentru a reveni pe Old Trafford, într-o afacere de 12 milioane de lire sterline. Sezonul a fost însă departe de așteptări, atât pentru jucător, dar și pentru club.
United nu a fost niciodată în cursa pentru titlu și va încheia și acest sezon fără niciun trofeu, așa cum s-a tot întâmplat în ultimii 5 ani.

Ten Hag nu l-a inclus pe Ronaldo în planurile de viitor

Ronaldo are opțiunea de a-și prelungi contractul cu United cu încă 12 luni, dar se gândește la viitorul său de la începutul anului 2022, după cum a relatat Daily Star. El a marcat 18 goluri pentru "diavolii roșii" în acest sezon, dar numai de 4 ori în ultimele 13 apariții. Și nu a fost mereu în formația de start a lui Ralf Rangnick.
Potrivit sursei citate, Ronaldo s-a întâlnit la sfârșitul lunii trecute cu agentul său Jorge Mendes, pentru a face un bilanț al opțiunilor sale înaintea sezonului viitor. Se pare că decizia de a pleca ar fi fost luată de curând, după ce Ten Hag le-ar fi transmis șefilor echipei Man United că vârsta și statutul de lux al lui Ronaldo nu se potrivesc cu stilul de joc și abordarea pe care va căuta să o implementeze odată ce va prelua conducerea în iunie.
Manchester United este pregătit să-i permită lui Cristiano Ronaldo să plece în această vară și l-a identificat pe Darwin Nunez de la Benfica ca înlocuitor perfect.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo