Erik ten Hag este gata să devină următorul manager al echipei Manchester United, după ce a ajuns la un acord de principiu cu șefii clubului. Iar una dintre primele măsuri pe care le aprobă este să-i permită luiCristiano Ronaldo să părăsească gruparea de pe Old Trafford în această vară. Starul portughez nu face parte din planurile olandezului pe termen lung.
Vestea poate că îi suprinde pe fanii lui United, care încă îl consideră pe Ronaldo o figură importantă pentru club, în ​​ciuda dificultăților sale din acest sezon. Suporterii au fost extaziați vara trecută, când Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, i-a respins pe rivalii Manchester City, pentru a reveni pe Old Trafford, într-o afacere de 12 milioane de lire sterline. Sezonul a fost însă departe de așteptări, atât pentru jucător, dar și pentru club.
Premier League
Vânzarea lui Chelsea, în aer! Abramovich, bănuit de rea credință! Ce au descoperit autoritățile
ACUM 13 ORE
United nu a fost niciodată în cursa pentru titlu și va încheia și acest sezon fără niciun trofeu, așa cum s-a tot întâmplat în ultimii 5 ani.

Ten Hag nu l-a inclus pe Ronaldo în planurile de viitor

Ronaldo are opțiunea de a-și prelungi contractul cu United cu încă 12 luni, dar se gândește la viitorul său de la începutul anului 2022, după cum a relatat Daily Star. El a marcat 18 goluri pentru "diavolii roșii" în acest sezon, dar numai de 4 ori în ultimele 13 apariții. Și nu a fost mereu în formația de start a lui Ralf Rangnick.
Potrivit sursei citate, Ronaldo s-a întâlnit la sfârșitul lunii trecute cu agentul său Jorge Mendes, pentru a face un bilanț al opțiunilor sale înaintea sezonului viitor. Se pare că decizia de a pleca ar fi fost luată de curând, după ce Ten Hag le-ar fi transmis șefilor echipei Man United că vârsta și statutul de lux al lui Ronaldo nu se potrivesc cu stilul de joc și abordarea pe care va căuta să o implementeze odată ce va prelua conducerea în iunie.
Manchester United este pregătit să-i permită lui Cristiano Ronaldo să plece în această vară și l-a identificat pe Darwin Nunez de la Benfica ca înlocuitor perfect.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 18 ORE
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM O ZI