Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

The Athletic: Jurgen Klopp și-a prelungit contractul cu Liverpool! Până când a semnat germanul

Alex Masgras

Publicat 28/04/2022 la 17:29 GMT+3

Jurgen Klopp a semnat prelungirea contractului cu Liverpool. Chiar dacă a dat de înțeles de mai multe ori că va lua o pauză după ce își va încheia actualul contract cu echipa de pe Anfield, germanul a semnat prelungirea până în 2026, potrivit The Athletic.

Liverpool manager Jurgen Klopp reacts after the final whistle during the UEFA Champions League Semi Final Leg One match between Liverpool and Villarreal

Credit imagine: Getty Images

Fanii lui Liverpool au motive de bucurie. Jurgen Klopp a semnat prelungirea contractului până în 2026, potrivit The Athletic. Instalat în octombrie 2015 pe Anfield, Klopp mai avea contract până în iunie 2024, dar și-a prelungit înțelegerea pentru încă două sezoane.
În ultima perioadă, Klopp a dat de înțeles de mai multe ori că își va duce la bun sfârșit contractul până în 2024, după care va pleca de la Liverpool și va lua o pauză. Cu toate acestea, parcursul foarte bun al lui Liverpool din acest sezon și faptul că a reușit să construiască una dintre cele mai bune echipe din Europa l-au convins pe Klopp să accepte prelungirea contractului.
De asemenea, Mike Gordon, președintele Fenway Sports Group, fondul de investiții care deține Liverpool, s-a aflat în tribune la victoria de aseară a "cormoranilor" în fața lui Villarreal, scor 2-0.
Jurgen Klopp a cucerit alături de Liverpool trofeul UEFA Champions League în 2019, Supercupa Europei 2019, Campionatul Mondial al Cluburilor 2019, Premier League 2020 și Cupa Ligii Angliei 2022.
UEFA Champions League, primul trofeu câștigat de Jurgen Klopp la Liverpool
Citește și:

Liverpool se luptă pentru trei trofee în acest final de sezon

Decizia de a îi prelungi contractul lui Jurgen Klopp înainte de finalul sezonului poate reprezenta o motivație în plus pentru jucătorii lui Liverpool. În acest moment, "cormoranii" se luptă pentru trei trofee, după ce la finalul lunii februarie au cucerit Cupa Ligii Angliei.
Liverpool se află pe locul 2 în Premier League, cu 79 de puncte, la un singur punct distanță de liderul Manchester City, cu 5 etape înainte de final. De asemenea, Liverpool va juca pe 14 mai finala FA Cup împotriva lui Chelsea, echipă pe care a învins-o și în finala Cupei Ligii Angliei, și este foarte aproape și de finala UEFA Champions League.
Liverpool a câștigat partida tur de pe Anfield în fața lui Villarreal, scor 3-0, și este la doar 90 de minute de finala de pe 28 mai de la Paris.
Până atunci, Liverpool va juca sâmbătă în Premier League. Echipa lui Jurgen Klopp se va deplasa în nordul Angliei, pentru partida din etapa cu numărul 35 de pe St. James’ Park.
Newcastle-Liverpool este în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League 30 aprilie - 2 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo