Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham merge pe mâna lui Conte. Ce a vrut să obțină italianul când a spus că ar putea demisiona

Andrei Nicolae

Publicat 24/02/2022 la 14:21 GMT+2

Tottenham speră să continue cu Antonio Conte mai departe, chiar dacă italianul a sugerat că ar putea pleca de la echipă. Managerul a avut o conferință de presă emoționantă, dar focusul lui a fost îndreptat și către proprietarul Daniel Levy, să-l convingă să cheltuiască mai mulți bani pentru jucători noi în vară.

Antonio Conte

Credit imagine: Getty Images

Tottenham se așteaptă ca Antonio Conte să rămână antrenor și să continue să lupte pentru culorile clubului, în ciuda faptului că italianul sugerat că ar putea pleca, după înfrângerea suferită aseară la Burnley, cu 1-0, susține Daily Mail.
După jocul pe Turf Moor, managerul italian a pus la îndoială dacă este omul potrivit pentru Tottenham, care trage să prindă un loc în viitoarea ediție a Ligii Campionilor.
"Am venit să încerc să îmbunătățesc situația echipei Tottenham, dar poate că în acest moment nu sunt atât de bun să reușesc acest lucru. Încerc să fac totul pentru a schimba situația, dar lucrurile nu se schimbă. Vorbim despre cursa pentru locul 4, iar realitatea din ultimele cinci jocuri este că trebuie să fim atenți să nu luptăm pentru zona retrogradării.
Acesta este adevărul, aceasta este realitatea și atunci când se întâmplă acest tip de situație, poate că este ceva în neregulă.
Sunt prea cinstit să închid ochii, să continui și să spun: 'OK, vreau să termin sezonul în acest fel, salariul meu este bun'. Vreau să fac o evaluare cu clubul. ", a declarat Conte.

Antonio Conte a făcut declarațiile și pe fondul frustrărilor acumulate în ultimele săptămâni

Comentariile managerului italian, făcute în conferința de presă de aseară, au venit pe fondul frustrărilor din ce în ce mai mari legate de gestionarea pieței de transferuri din ianuarie. Tottenham a ratat câteva ține, precum Luis Diaz, ajuns la Liverpool și Adama Traore, transferat la FC Barcelona. Pe de altă parte, Conte a sperat, probabil, prin aceste declarații să obțină un sprijin mai mare în vară, pentru a transforma actuala echipă Tottenham.
Conte a sosit la Spurs în noiembrie, la doar câteva luni după ce a câștigat titlul cu Inter Milano în Serie A, punând astfel capăt supremației de 9 ani a echipei Juventus.
În mercato din ianuarie, Tottenham s-a despărțit de Dele Alli și Tanguy Ndombele și i-a transferat pe Dejan Kulusevski și Rodrigo Bentancur, jucători despre care Conte ar fi spus că sunt nepregătiți.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo