Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham se pregătește de plecarea lui Conte la PSG! Care sunt cei 3 antrenori de pe lista lui Levy

Nicu Savin

Publicat 29/04/2022 la 18:45 GMT+3

Tottenham ar putea primi o lovitură cruntă la finalul acestui sezon. Antonio Conte ar fi tentat să plece la PSG, astfel că Daniel Levy nu vrea să fie nepregătit într-un asfel de scenariu și a întocmit deja o listă cu potențialii înlocuitori ai italianului.

Antonio Conte

Credit imagine: Getty Images

Tottenham a dat o adevărată lovitură prin aducerea lui Antonio Conte pe banca tehnică, dar italianul s-ar putea despărți mai repede decât era de așteptat de gruparea londoneză. Presa internațională a scris zilele trecute că managerul de 52 de ani este primul pe lista lui PSG pentru înlocuirea lui Pochettino, argentinianul urmând a fi demis la finalul stagiunii. Conte ar fi tentat de oferta parizienilor, urmând a avea un salariu mai mare, dar și condițiile optime pentru a se bate la câștigarea Champions League.
În acest context, Tottenham pregătește deja terenul pentru a-i aduce un înlocuitor pe măsură lui Conte, iar Daniel Levy are planul făcut. Evident, prima opțiune ar fi continuarea cu italianul pe bancă, dar dacă acesta va dori neapărat să plece, cei de la Spurs nu vor avea cum să se opună.
Citește și:

Tottenham are 3 soluții pregătite, dacă Antonio Conte va pleca la PSG

Conform Daily Mail, sunt șanse destul de mari ca Pochettino și Conte să facă rocada, iar argentinianul să revină la Tottenham, club la care a impresionat în perioada 2014-2019. Dacă această mutare nu se va realiza, atunci Daniel Levy are două soluții de rezervă pentru banca lui Spurs: Graham Potter și Roberto Mancini.
Potter este la Brighton din 2019, iar munca sa este extrem de apreciată în Anglia, "pescărușii" jucând un fotbal agreabil în multe momente, chiar dacă valorile individuale nu se ridică la nivelul altor dormații din Premier League. Omul care a mai antrenat la Ostersund și Swansea înainte să ajungă la Brighton a fost pe lista lui Tottenham și în vara trecută, dar în cele din urmă a fost ales Nono Espirito Santo, alegere care s-a dovedit a fi eronată.
Potter are contract cu Brighton până în 2025, dar mulți specialiști sunt de părere că e momentul să meargă la o echipă cu pretenții mai mari, iar Tottenham ar fi o ocazie perfectă.
În cazul lui Mancini situația e mai dificilă. Deși nu a reușit să ducă Squadra Azzura la Mondial, acesta a primit credit total din partea Federației Italiene, astfel că va fi cu greu convins să renunțe la postul de selecționer. Totuși, cei de la Spurs au un mare atu, în persoana lui Fabio Paratici, Directorul Sportiv. Acesta e un mare admirator al lui Mancini și l-ar putea determina pe conaționalul său să revină în Premier League, acolo unde a mai antrenat-o pe Manchester City (2009-2013).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo