Italianul, care s-a alăturat clubului din nordul Londrei în noiembrie, caută o nouă provocare și a declarat conducerii clubului din Qatar că este interesat de job, după cum susține publicația franceză.
Mauricio Pochettino nu va fi păstrat la echipă după toate informațiile, iar PSG este în căutarea unui succesor. Zinedine Zidane a fost tot timpul opțiunea prioritară în ultimele luni, dar fostul mijlocaș francez a întârziat să ia o decizie. Pariezienii îl au în vedere și pe selecționerul Franței, Didier Deschamps.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
ACUM 6 ORE

Antonio Conte mai are un an de contract cu Tottenham

Deși Antonio Conte mai are un an de contract cu Spurs, relația bună dintre președinții Daniel Levy și Nasser Al-Khelaifi ar putea ajuta la facilitarea unei înțelegeri, mai notează sursa citată.
Managerul italian este în cursă cu Tottenham pentru locul 4 în Premier League, dar el își dorește să lupte pentru câștigarea Ligii Campionilor, iar PSG este un club cu potențial în acest sens.
Potrivit La Gazzetta dello Sport, numirea lui Antonio Conte la PSG i-ar schimba și statutul portarului Gigio Donnarumma la club. Publicația italiană a sugerat că goalkeeper-ul ar putea fi împrumutat în sezonul 2022/23, dar viitorul lui Donnarumma depinde în principal de viitorul antrenor al lui PSG.
https://i.eurosport.com/2022/04/21/3359428.jpg
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
IERI LA 17:27
Ligue 1
Mbappe și-ar putea anunța duminică viitorul! Presa franceză scrie că PSG se teme de ce e mai rău
14/05/2022 LA 10:42