Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Conte visează să antreneze PSG în viitorul sezon!

Andrei Nicolae

Actualizat 22/04/2022 la 20:49 GMT+3

Le Parisien a relatat azi că antrenorul lui Tottenham Hotspur, Antonio Conte, "visează" să se alăture echipei Paris Saint-Germain înainte de sezonul viitor și este încrezător că va deveni succesorul lui Mauricio Pochettino.

Manager Antonio Conte of Tottenham Hotspur during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Brighton & Hove Albion at Tottenham Hotspur Stadium on April 16, 2022 in London, United Kingdom

Credit imagine: Getty Images

Italianul, care s-a alăturat clubului din nordul Londrei în noiembrie, caută o nouă provocare și a declarat conducerii clubului din Qatar că este interesat de job, după cum susține publicația franceză.
Mauricio Pochettino nu va fi păstrat la echipă după toate informațiile, iar PSG este în căutarea unui succesor. Zinedine Zidane a fost tot timpul opțiunea prioritară în ultimele luni, dar fostul mijlocaș francez a întârziat să ia o decizie. Pariezienii îl au în vedere și pe selecționerul Franței, Didier Deschamps.

Antonio Conte mai are un an de contract cu Tottenham

Deși Antonio Conte mai are un an de contract cu Spurs, relația bună dintre președinții Daniel Levy și Nasser Al-Khelaifi ar putea ajuta la facilitarea unei înțelegeri, mai notează sursa citată.
Managerul italian este în cursă cu Tottenham pentru locul 4 în Premier League, dar el își dorește să lupte pentru câștigarea Ligii Campionilor, iar PSG este un club cu potențial în acest sens.
Potrivit La Gazzetta dello Sport, numirea lui Antonio Conte la PSG i-ar schimba și statutul portarului Gigio Donnarumma la club. Publicația italiană a sugerat că goalkeeper-ul ar putea fi împrumutat în sezonul 2022/23, dar viitorul lui Donnarumma depinde în principal de viitorul antrenor al lui PSG.
Premier League 23, 24, 25 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo