Manchester United a ajuns la al 2-lea meci consecutiv fără victorie pe Old Trafford în Premier League. Echipa lui Solskjaer a condus-o cu 1-0 pe Everton, dar "caramelele" au smuls un punct datorită reușitei lui Andros Townsend.

Rezumatul partidei dintre Manchester United - Everton, din a 7-a etapă a Premier League

Imediat după marcarea golului, mijlocașul lui Everton s-a bucurat în stilul lui Cristiano Ronaldo, iar la final a explicat că gestul său a fost ca un semn de apreciere pentru portughez, nicidecum unul de ironie la adresa acestuia.
Fotbal
Coutinho "trădează". Mundo Deportivo anunță transferul brazilianului, în iarnă
22/12/2021 LA 09:29
"Nu a fost o imitare, ci doar un semn de respect față de un jucător care mi-a influențat cariera. Am petrecut multe ore pe terenul de antrenament încercând să copiez felul în care execută loviturile libere și modul în care s-a dedicat fotbalului. Deci nu a fost o imitație, ci un semn de respect față de unul dintre idolii mei. Probabil că nu am făcut cinste sărbătorii și nu am executat-o ​​corect.", a spus Townsend, citat de Daily Mail.
Citește și:

Cristiano Ronaldo, extrem de supărat la final

Cristiano Ronaldo a început ca rezervă partida cu Everton, Solskjaer menționând că a decis astfel pentru a-l odihni. Intrat în partea secundă, Ronaldo nu a mai putut să-și ajute echipa să câștige așa cum a făcut-o la mijlocul săptămânii, când a marcat în prelungiri golul victoriei în meciul cu Villarreal, din Champions League.
Portughezul a fost foarte supărat la finalul partidei și a plecat imediat spre vestiare, vociferând. Townsend a alergat după starul lui United și i-a cerut să facă un schimb de tricouri, dar acesta nici măcar nu l-a privit și a refuzat să dea măcar mâna cu el. Evident, gestul lusitanului a fost lipsit de fair-play, dar probabil acesta a fost probabil supărat mai mult pe rezultat decât pe Townsend.
Drept dovadă, la scurt timp după terminarea partidei Townsend a postat pe contul personal de Instragram o poză cu tricoul lui Ronaldo, deci e clar că lusitanul a revenit la sentimente mai bune după ce s-a calmat, la vestiare.
În urma remizei de azi, United rămâne în partea de sus a clasamentului din Premier League, dar dacă rezultatele proaste vor continua, Ronaldo & Co riscă să piardă contactul cu celelalte forțe ale Angliei.
În toată Europa urmează o pauză de 2 săptămâni, dedicată echipelor naționale, timp în care Solskjaer are timp suficient să pună la punct lucrurile care nu au fundționat în ultima perioadă. În etapa a 8-a din Premier League, United va juca în deplasare cu Leicester, o altă echipă care a început sub așteptări acest sezon.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
03/12/2021 LA 10:55
Premier League
Townsend s-a bucurat ca Ronaldo, după ce a înscris cu United, apoi i-a cerut tricoul portughezului
05/10/2021 LA 04:54