Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Trent Alexander-Arnold, încă patru sezoane la Liverpool

Alex Masgras

Publicat 30/07/2021 la 21:42 GMT+3

Trent Alexander-Arnold, fundașul dreapta al celor de la Liverpool, și-a prelungit contractul cu formația lui Jurgen Klopp și va evolua în tricoul cormoranilor pentru încă patru sezoane.

Trent Alexander-Arnold of Liverpool after he Signs a New Contract with Liverpool on July 30, 2021

Credit imagine: Getty Images

La numai 22 de ani, Trent Alexander Arnold a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Premier League. Titularizat de Jurgen Klopp încă de la o vârstă fragedă, Alexander-Arnold a câștigat alături de gruparea de pe Anfield trofeul UEFA Champions League, dar și titlul în Premier League.
Aflat în cantonament cu Liverpool în Austria, Trent și-a prelungit contractul cu Liverpool până în 2025: "Sunt onorat să primesc o așa oportunitate și să mi se acorde încredere din partea clubului. Liverpool este singurul club pe care îl cunosc, așa că să fiu aici în următorii ani este un lucru extraordinar pentru mine și familia mea. Trăiesc un vis în fiecare zi. Să pot reprezenta acest club și să fiu în preajma unor nume mari este un privilegiu pentru mine și sunt foarte norocos să mă aflu aici", a spus Trent după semnarea contractului.
Trent Alexander Arnold a debutat în tricoul lui Liverpool în octombrie 2016, într-un meci din Cupa Ligii Angliei împotriva lui Tottenham. Din 2016 și până acum, Trent a adunat 179 de meciuri în tricoul lui Liverpool, reușind să câștige alături de clubul la care a început fotbalul titlul în Premier League, Liga Campionilor, Campionatul Mondial al Cluburilor și Supercupa Europei.

Van Dijk a revenit pe teren după accidentare

Seara trecută, Virgil Van Dijk a jucat în prima sa partidă în 10 luni. În luna octombrie a anului trecut, Virgil Van Dijk a părăsit terenul accidentat din derby-ul cu Everton. În urma unui contact cu portarul Pickford, fundașul olandez a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la ligamente. Absența lui Van Dijk s-a simțit în sezonul trecut de Premier League, când Liverpool a fost departe de echipa care a luat titlul în sezonul 2019/20.
După 285 de zile de la operație, Virgil Van Dijk a îmbrăcat din nou tricoul lui Liverpool, într-un meci amical pierdut cu scorul de 4-3 în fața celor de la Hertha Berlin.
Sezonul 2021/2022 din Premier League va începe în luna august iar întreaga stagiune va fi transmisă în direct pe Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo