Paul Pogba se află în ultimul an de contract cu Manchester United. Oficialii clubului au demarat negocierile pentru o prelungire a înțelegerii, însă fotbalistul nu a semnat încă un nou acord, fiind dorit în acest moment, printre altele, de Juventus, Real Madrid și PSG.
Agentul lui Pogba, Mino Raiola, a dezvăluit recent că există posibilitatea ca fotbalistul să revină în 2022 la Juventus, alături de care a câștigat 4 titluri de campion în Serie A, două Cupe și două Supercupe ale Italiei, înainte de a fi transferat la United pentru 105 milioane de euro.
"Contractul lui Pogba expiră anul viitor. Vom discuta cu reprezentanții lui Manchester United și vom vedea ce se va întâmpla. Sigur că Torino a rămas în inima lui și că îi pasă de ce se întâmplă acolo. De aceea, există posibilitatea ca el să revină la Juventus, dar depinde și de dorința clubului italian", a declarat Mino Raiola pentru Rai Sport.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24

Pogba vrea la Real Madrid?

În același timp, jurnalistul Dean Jones a dezvăluit recent că Paul Pogba ar fi fost impresionat de transferurile realizate în această vară de United, motiv pentru care ar putea fi convins să rămână la Manchester.
Dacă nu va ajunge la un acord cu șefii de pe Old Trafford, Pogba și-ar dori să prindă un transfer la Real Madrid, însă această mutare va fi, cel mai probabil, blocată de ceea ce se va întâmpla cu Kylian Mbappe și Erling Haaland, care sunt principalele ținte ale 'galacticilor'.
Conform aceleiași surse, PSG și Barcelona sunt, de asemenea, interesate de mijlocașul de 28 de ani, astfel că rămâne de văzut ce va decide fotbalistul să facă în următoarea perioadă.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Serie A
Când va reveni Paul Pogba la antrenamente, după operație suferită la începutul săptămânii
08/09/2022 LA 09:46
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față despre relația cu Neymar și "cazul vrăjitorului" angajat de Pogba
06/09/2022 LA 09:03